Katy Perry Purr – parfümkritika

Katy Perry az a lány, aki akár a szomszéd lány is lehetne: kedves, igazi botrányoktól mentes sztár, énekesnő, akinek fülbemászó számait tinik milliói imádják. Bár én nem vagyok kifejezetten célközönsége, mégis szívesebben hallgatom a rádióban, mint egyes kolléganőit, de hát ez egyed ízlés dolga. Egy biztos, úgy próbál a figyelem középpontjában maradni a kegyetlen “showbiznisz” világában, hogy kissé különc, de soha nem közönséges stílusával hökkent meg minket nap mint nap. Éppen ezért fokozott várakozás előzte meg első parfümje debütálását (hiszen kiszivárgott már jóval  a megjelenés előtt a hír, miszerint lesz Katy Perry parfüm), mert mint tudjuk, nincsen celeb parfüm nélkül, mégis lehet találni közöttük jó és kevésbé jó darabokat.

Katy mint doromboló cica
Katy mint doromboló cica

Lassan hozzánk is eljutott Katy Perry Purr parfümje, mely édesen doromboló cicamicává varázsolja lányok ezreit: a Purr egy mézédes, valóban cicás virágos-gyümölcsös parfüm! Az őszibarack zamatos aromája majd kicsattan az üvegből,  melyet a kókusz és a vanília édes kettese ha lehet, még édesebbé tesz. Ha ennyi cukiság nem volt még elég, akkor jön egy kis friss almás mellékszál, melyet körbefonnak a szintén merészen erőteljes virágos akkordok, mint a gardénia, frézia, jázmin és orchidea. Mintha az lett volna a cél, hogy a lehető legerőteljesebb összetevőket zsúfolják bele egy parfümbe. Talán kissé megtöri a túlzottan édes vonalat a bambusz lágyan zöldes, friss jellegű jegye, valamint az alapok pihe-puha fás és ámbrás-pézsmás tónusa. De az édes-krémes-meleg-puha összhatás így is érvényesül.

Purr
Purr

Ha egy mondatba kellene összegeznem a Purr parfümről szerzett benyomásaimat: végre egy celebparfüm, melynél vették a fáradságot ahhoz, hogy egy eredeti, egyedinek tűnő külső méltó belsőt takar, azaz az elengedhetetlen összhang megtalálható Katy Perry cicás parfümje és a benne rejlő “cicás” illat között. Ajánlom tiniknek, édesszájú nagyoknak és bevállalós csajoknak.

Nagyon kedvező ár/érték arányban lehet már hozzájutni egy üveg Purr parfümhöz az iparfüméria.hu jóvoltából.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter