Heti parfümújdonságok

Sajnos a héten sok eredeti parfümötlettel nem tudok szolgálni, egy sereg flanker (változat) jelenik meg a nagy klasszikus illatokból. Azért érdemes ezeket is kipróbálni, hátha nyújtanak valami izgalmas új illatélményt!

Shiseido Zen Gold Elixir Eau de Parfum Absolue

Hűha, de sok mindent belezsúfoltak ebbe az illatba, először is több változat összemosása – már csak ha a nevet vesszük – másrészt mindig félő, amikor egy amúgy zseniális és tökéletes illatot megbolygatnak azzal, hogy extra ilyen-olyan töménységű változat várható az újabb kiadástól. Mindenesetre kipróbálom, mert a “sima” Zen hatalmas kedvencem.

zen_gold_elixir

Miller Harris La Fumee Ottoman

Ezek szerint nem csak kis hazánkban lett divatos a török hév és vérmérséklet (lásd x sorozatot :), Miller Harris is felturbózta egy kis török fűszerbombával a La Fumee parfümjét.

miller-harris-fume-ottoman

Donna Karan DKNY Fall

Nemes egyszerűséggel Ősz névvel látták el az DKNY megszámlálhatatlan utódjának legújabbikát, melyet személy szerint üdvözlök, hiszen nyíltan közlik, hogy ez bizony egy őszi használatra készült parfüm. Mindenesetre kíváncsivá tett.

dkny_Women_fall_parfüm

Lancome Tresor eau de Parfum Lumineuse

Imádom, amikor egy jól hangzó, jól csengő jelzővel látnak el egy parfümváltozatot. Lumineuse…olyan szép, és titokzatos szó, pláne ha a jelentését is értjük (fény). A jó öreg Tresor, mely a 90-es évek óta letaszíthatatlan a best of 10 parfümlistáról, most kapott egy fényes akkordot a friss-gourmand jegyek által. Úgy is mondhatnánk, hogy a ma már kevésbé fiatalos Tresor ráncfelvarráson esett át, kapott egy kis édes pralinét a mai ízlésnek megfelelően.

Trésor_edp_Lumineuse

Hermes Hermessence Epice Marine

A tengeri fűszer…Jean-Claude Ellena és Olivier Roellinger parfümőrrel karöltve megalkotta a Hermes luxus-niche parfümvonalának 11. darabját, mely az óceán, az algák és egyáltalán az tengerparti ízek és illatok ihlettek, azaz maga a tengerészet. Következők az összetevői: kömény, földimogyoró, szezámmag, fahéj, kardamom, bergamott, tengervíz, whiskey, vetiver, tölgymoha.

epice marine

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter