Karácsonyi finomságok a The Body Shop-tól

Még vagy már csak 5 hét karácsonyig, attól függ, ki hogyan áll a karácsonyi ajándékok beszerzésével. Minden évben megfogadom, hogy már ősztől apránként veszek ezt-azt, amit éppen meglátok és úgy gondolom, hogy egyik szerettem örülne neki. Aztán december elején kapok észbe, hogy gyakorlatilag semmi nem szereztem be, nem szerveztem meg, nem készítettem egyedi, jópofa kis ajándékokat, nincs energiám ötletes csomagolást készíteni, a lakást a megfelelő hangulatba hozni…aztán szerencsére a karácsonyi ünnepekre minden a helyére kerül, és élvezhetjük a meghitt pillanatokat. A karácsonyi hangulatomat nagymértékben feldobja az ilyenkor szokásos illatok kakofóniája: sülő mézeskalács, fahéjas sült alma, száradó narancshéjak, fűszeres forralt bor, egy-egy illatgyertya…hmm!

Éppen ezért imádom a limitált, karácsonyi hangulatot fokozó testápolókat, kozmetikumokat, mert gazdagon fűszerezett ünnepi illatukkal egy fárasztó nap után könnyebben ellazulhatok. A The Body Shop testápoló termékei már számtalan országban bizonyították, hogy értünk, nőkért (is) vannak, hiszen karácsony közeledtével ki nem örülne egy ajándékcsomagnak, melyben az ünnepek illatai elevenednek meg.

Az idei karácsony favoritja lesz ez a ‘majdhogynem’ zabálnivaló Ginger Sparkle gyömbéres testápoló család, melytől nem csak a bőröd lesz pihe-puha, hanem az illatod is ölelnivalóan finom. Felesleges ilyenkor parfümöt használni, élvezd az mézes és gyömbéres csoda illatát a bőrödön.

Ha egy kissé fanyarkásabb, gyümölcsösebb illatra vágysz, tökéletes megoldás lehet a zamatos Cranberry Joy kollekció, azaz az áfonyás termékcsalád.

A tél elmaradhatatlan befutója pedig mi más lenne, mint a vanília, azaz a Vanilla Bliss kollekció, mely krémesen puha, édesen andalító illatával az összebújós és meghitt esték alapdarabja.

Mindhárom kollekció darabjai: folyékony szappan, szív alakú szappan, testvaj, tusfürdő, kézkrém, fürdősó, testradír, csillám testápolóm, aromaillatosító és ajakbalzsam.

A The Body Shop karácsonyi limitált darabjait nemcsak adni, hanem kapni is jó, mellényúlni nehéz vele, ha végképp nincs ötleted, hogy mivel lepd meg szeretteidet. Figyelem, limitált kiadás, nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni beszerzésüket, akár személyesen valamelyik The Body Shop boltban, vagy online webáruházban. 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter