Karácsony – By Terry ünnepi kiadás

Ha karácsony, akkor csillogás, ha csillogás, akkor By Terry ünnepi különkiadás! Nem titok, hogy a high-end kozmetikumok közül a By Terry az, amelyet nap mint nap használok, és ha módomban áll (mert nem olcsó sajnos), akkor az aktuális kollekciókból be-beszerzek egy-két kulcsdarabot. Ha By Terry, akkor nálam a bronzosító-pirosító paletták visznek mindent, brutálisan jó minőség/tartósság/pigmentáltság, gyakorlatilag akkora méretben, ami elhasználhatatlan 5 éven belül (itt olvashatsz róluk). Idén karácsonyra a márka ajándékszettekkel kedveskedik a vásárlóinak, amelyekben a bestseller termékeik vannak egybecsomagolva…éééééés…két csodás újdonsággal, amelyek garantáltan megdobják az ünnep fényét!

Nem tudom, hogy ki próbálta már a By Terry Brightening CC szérumát, de én amióta ismerem, azóta vallom, ez maga a folyékony photoshop! Sajnos egyáltalán nem hibátlan a bőröm, sok törődést igényel, érzékenyen reagál arra, amit felkenek rá, legyen szó sminkről vagy éppen arcápolási termékről. Éppen ezért mindenféle optikai tuningot hálásan veszek, ami egységes bőr érzetét/látszatát kelti. A Brightening CC szérum alapesetben 4 árnyalatban kapható a By Terry kínálatában, és igen nehéz akár egy darabot is elcsípni belőle, mert állandóan “sold out”, azaz, ahogy egy újabb adagot kiraknak belőle, azonnal elkapkodják nem csak Budapesten a Madison parfümériában, hanem szerte a világon vagy a By Terry webshopjában. A szérum titka a cellularose technológia és a finom, csillogó színezés. Gyönyörűen egységes, élettel teli, tényleg visszafogottan ragyogó arcbőrt eredményez, egy csoda! Az új, limitált szérum pedig gyakorlatilag mind a négy árnyalatot magába foglalja, minden arcszínhez tökéletesen passzol. Használható önmagában, highlighterként és alapozóba belekeverve is. Csapjatok le rá, amíg kapható!

By Terry kompaktjai mindig is a legnépszerűbb termékek voltak, én is remegve várom az újabb darabokat, mert egyszerűen szemet gyönyörködtetőek, és tudom, hogy kifejezetten élmény használni őket. Idén karácsonyra egy igazi “illuminátorral” jelentkeztek a Glem Glow Trio Compact képében, egy hármas púderrel, amelyben prizmaszerűen ragyogó ásványok vannak, selymes utóérzetet hagyva a bőrön. Egészséges, finom ragyogás, játék a színekkel. A trió színeivel érdemes játszani, highlighterként vagy éppen szemhéjnál kiemelésre használni, sőt, én láttam már olyan videót is, ahol ajakbalzsamra rakva csillogó szájfényként használták. Ujjal, nagyfejű púderecsettel, vagy legyezőecsettel egyaránt használható. Csodás ünnepi köntösben :).

A By Terry újdonságokat és termékeket keressétek Budapesten a Madison parfümériában (Opera mellett, Andrássy úton). Beauty rajongóknak csodás ajándék lehet! <3



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter