Karácsony a Lush-nál!

Amire minden év végén úgy várok mint egy falat kenyérre, az most eljött: már a boltokban a Lush karácsonyi kollekciója, és micsoda cukiságokkal, csajoskodásokkal van tele! Lássuk a kedvenceket!

Lush karácsony 2016
Lush karácsony 2016

lush-butterbear

 

Butterbear – ez a cuki maci egy “keljfeljancsi”, szóval lehet a gyereké, benne pedig egy szappan, fürdőbomba, gyurmaszappan és fürdőgolyó. Imádat!

father-christmasFather Christmas – ultra vagány fémdobozban öt különböző fürdőgolyó, mind mind karácsonyi hangulatot idéznek.

rudy

Rudy – milyen cuki már! Ez a kis rénszarvas két fürdőbombát tartalmaz, de a lényeg ez a vagány csomagolókendő.

w_santa_in_space

Santa in Space – megőrülök, milyen ötletes, és vagány! Kis fémkofferben öt fürdőbomba bújt meg. És egyébként világbajnok módja az otthoni fürdőbomba tárolásnak, csak szólok!

12-days-of

12 days of Christmas – a gigacsomag, 12 különlegességgel. Szappan, testápoló, fürdőgolyó…minden van benne, ami karácsony!

img_9290

 

Színezett ajakápolók – már tavaly is lehetett karácsonykor kapni a Mikuláspiros Santa Baby-t, idén a legújabb trendszín a szilvalila, úgyhogy tessék beszerezni egy Sugar Plum Fairy-t, amíg még van.

 

img_9284

 

The Magic of Christmas – csiribú csiribá pricc pracc prucc, ez a cucc nagyon karácsonyi illatú és többször felhasználható habfürdő.

Zarándokoljatok el a legközelebbi Lush boltba a karácsonyi kollekcióért, vagy mazsolázzatok a webshop kínálatából, amíg még van!

Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter