Karácsony 2016 – Nuxe legjobbjai

Nuxe – nature + luxury, azaz természet és luxus szavak játékából született, ma pedig az egyik legkelendőbb száraz olaj márkájaként ismerjük (itthon), pedig sokkal több annál. A természet erejét és a hagyományos patikai orvoslás szaktudását ötvözi a márka, laboratóriumában már számos szabadalom alatt álló alkotóanyag, termék született, és élharcosa a parabén és állati összetevőktől mentes termékek fejlesztésében. Magyarországon patikában főként patikában forgalmazott termékek, szerencsére már webáruházból is elérhető a teljes kínálat, így az ajándékcsomagok is, amelyek nagyon jól mutathatnak a fa alatt!

Nuxe Huile Prodigieuse száraz olaj

Maga a csoda ez a száraz olaj, gyakorlatilag bárhova kenhető, arcra, hajra és testre egyaránt, szuper hidratáló, puhítja a bőrt, és nem utolsó sorban isteni illata van! Sőt, ha nem elég csak az olaj illata, akkor már parfüm formájában is megvásárolhatjuk, ugyanazt a meleg, puha, édeskés illatot tartalmazza a parfüm, mint az olaj, csak hosszabb illathatással. A Prodigieux Le Parfum fehér virágos akkordjait a kókusz és a vanília édesíti meg, ellenpontként a fejjegyben lévő citrusok állnak, és maga a szikla illata (igen, jól olvasod:). Komfortos, jól viselhető illat, tökéletesen kiegészíti az olajat. A legtöbb kozmetikai szettben található egy száraz olaj, az ünnepek közeledtével érdemes a csillámos változatot választani (Or), nagyon enyhe, finom csillogást kölcsönöz és bronzosít, abszolút hordható ragyogással.

nuxe-huile-prodigieuse-or-kozmetika-szett-i___2

 

Réve de Miel ajakbalzsam

A Nuxe másik szupersztárja a Réve de Miel ajakbalzsam. Rendkívül népszerű, mondhatnánk, hogy az ajakbalzsamok királynője, főként azért, ami benne található: méz, shea vaj, esszenciális grapefruit olaj és értékes növényi olajok. Tudjuk, hogy a hagyományos ajakbalzsamok úgy “hidratálnak”, hogy közben függőséget okoznak, sőt hosszú távon cserepessé teszik az ajkakat, ugyanis a bennük lévő kőolajszármazékok filmszerű réteget képeznek az ajkakon, ettől úgy érezzük, hogy wow, de hidratált az ajkunk, csak éppen fél óra után lenyaljuk, és marad helyette az a fura érzés, hogy valami hiányzik a szánkról, nyúljunk csak gyorsan az ajakbalzsamunkért, és kenjük fel újra. Ismerős, mert kb 15 éve én is ezt csináltam, komolyan mondom, a lakás minden zugában volt egy Labello. És megőrültem, ha nem tudtam bekenni valamiért. Utánajártam, hogy mi lehet a bajom, és rájöttem, hogy bizony váltani kell. Azóta messze kerülöm ezeket a termékeket, helyette természetes alapanyagokból készült ajakbalzsamokat vásárolok (shea vaj, a legjobb) és elég csak naponta 1x(!) bekennem az ajkaimat, soha nem száraznak ki, és nem cserepesek. Soha! Szóval ha van valami, amit érdemes a Nuxe-től beszerezni, akkor az a Réve de Miel ajakbalzsam. Ráadásul most menő pop art tégelyekben kaphatóak. Tégelyes és stift formájában is kapható, kinek melyik a kényelmesebb.

nuxe-ajakbalzsam-parfumblog

A Szépség 10 Kincse szett

Végül a legütősebb karácsonyi ajándék mi más lehetne, mint a 10 kis kiszerelésű terméket tartalmazó “kvázi” adventi naptár, ünnepi doboz. Valami gyönyörűséges kivitel, viszont limitált kiadás, érdemes sietve lecsapni rá. A szett tartalma: szárazolaj, aranycsillámos olaj, Créme Fraiche hidratáló arckrém vízhiányos bőrre, Nuxellence Éclat és Detox bőrfiatalító szérumok nappalra és éjszakára, olajtusfürdő, Créme Prodigieuse hidratáló nappali arckrém anti-oxidáns hatással, arcradír érzékeny bőrre, mézes kézkrém, mézes arclemosó. Ára pedig 15.990 Ft.

adventikalendarium-1-800x800

 

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter