Juicy Couture Couture La La – parfümkritika

Érdekes márka ez a Juicy Couture, szerintem ízig-vérig az amerikai életérzést, hétköznapi stílust jeleníti meg. Már a márka születése is igazi amerikai álomba illik: két barátnő megálmodott 1995-ben egy saját márkát, melynek neve alatt kismama nadrágokat kezdtek forgalmazni, majd egy névváltoztatás és brand átalakítás után megszületett a menő Juicy Couture, mely a hétköznapi ruhatárak újragondolását célozta meg. Nos, a márkának csak egy kis reklám kellett, mely aztán jött magától: 2001-ben Madonna egyre több Juicy Couture melegítőben (mert imád melegítőben mászkálni) jelent meg a nyilvánosság előtt, és innentől kezdve Juicy Couture melegítőt viselni sikk lett! Még a mai napig is ezeknek a melegítőknek a klónjaiban sétálunk ( a szerencsésebbek az eredetiben:).

juicycouture

Nem kellett sokáig várni, hogy a márka betörjön a parfümpiacra, 2006-ban jelent meg a Juicy Couture és hatalmas sikert aratott, nagyon népszerű illat lett. Bevallom, a márka stílusát követve én egy tündi-bündi édes kis illatra gondoltam, hát nem az lett a debütáló illatuk, de erről majd később! 🙂 Nem mondhatnám, hogy a márka ontja magából az illatokat, napjainkig 13 JC parfüm jelent meg, közöttük több limitált flankerrel. A JC illatok a következőek: Juicy Couture, Couture , Peace, Love and Couture, Viva La Couture és Juicy Girl (valamint az egyetlen férfi illat a Dirty English) és ezek változatai (flankerei).

couture la la

2012-es megjelenésű Couture La La már régi vágyam volt: mivel sajnos kipróbálni nem tudtam sehol, csak az összetevői alapján képzeltem el, hogy bizony ez az illat kell nekem tavaszra, és beszereztem. Milyen jól tettem! A “tündi-bündiségtől” szintén nagyon távol álló Couture La La egy nagyon kellemes, könnyedén viselhető friss, üde illat, egy jó nagy adag “nőciséggel” körítve. Nézzük részletesen! Bizony ez az illat kísértetiesen hasonlít DKNY Be Delicius Fresh Blossom illatára (és egy kicsit a Clinique Happy-re is), de ez nem baj, mert én mindkettőt nagyon szeretem. A központi szerepet a Couture La La-ban is a zöldalma kapja, mely csupa élénk gyümölcsös akkordot kapott kíséretképp a mandarin és a ribizli személyében. De nem áll itt meg a tudomány, ez még kevés az üdvösséghez, kell valami amitől igazán csajos és nőcis lesz az illat, így hát kapott egy nagy adag nőies és lágy, púderesen virágos jegyet (göngyvirág és narancsvirág), melyet az ibolyalevél enyhén fanyarkás, zöld jellege üdít fel. Mindezt pedig puha pézsmás alapokra fektetve. Egyszóval a Couture La La egy nagyon üde, friss és nőies gyümölcsös-púderes illat, mely tökéletes napfényes tavaszi napokon. Szeretem!

 

couture la la üvege

Hozzájuthattok már 7850 Ft-ért az Iparfüméria.hu oldalon.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter