Johnny Depp és kedvenc illatai

Johnny Depp 55 éves, és az a helyzet, hogy róla meg is mondanám, hogy annyi. Hiába, a rock’n’roll azért meglátszik az emberen egy idő után. Ma olvasgattam róla és rá kellett döbbennem, hogy egyáltalán nem vagyok rajongója, egy filmje sincs, amiért odalennék. Amúgy a pasit csípet, bírom ezt a örök kívülálló stílust, ezt a dögös-rockos vonalat. Csak már nekem kissé “too much” ez a ripacskodás, de hát ebben jó, na! Mellesleg Johnny az egyetlen férfi, akinek a fekete szemceruza jól áll, vagy legalábbis totálisan elfogadott tőle…

Mit gondoltok, Johnny-nak melyek a kedvenc illatai? Imádja a bőr és a dohány egyvelegét (na jó, ez összecseng Jack Sparrow alakjával), de kétség kívül a markáns, férfias vonalat kedveli.

Egyik kedvenc parfümje a Davidoff Zino. Nem mai darab, igazából Johnny fiatal titán korából maradhatott meg a rajongás. Erőteljes aromás-fás illat, benne brutál dózisú pacsuli, rózsafa és levendula. Sötét, rejtelmes, érzéki, macsó illat.

2015 óta több, mint 27 millióan nézték meg az új Dior Sauvage reklámfilmjét, amelyben Johnny Depp domborít, mint macsó pasi. Kapott a kampány hideget, meleget (tudni kell, hogy a Dior egy régi illatához nyúlt hozzá és újította fel, ezt nehezen viselték a hardcore rajongók), de az illat tarolt, és jelenleg az egyik legfelkapottabb férfiparfümök egyike. Itt most pihenjünk meg, és legeltessük szemeinket Deppen, mert szerintem állati jól néz ki ebben a kisfilmben 😀

Na, ugye? 😛

A Dior Sauvage miért került közszájra? Mert azt a fajta fűszerezettséget, aromás akkordokat hozza vissza a köztudatba, amelyet a 1 Million agyonrajongott édes akkordja kiűzettek a parfümériákból jó pár évre. Mondhatni, megjött a Férfi illata. Valóban a Sauvage nem kisfiúknak való, kell mögé egy pasi, akiről süt a magabiztosság. Akárcsak Deppről.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter