Jimmy Choo FLASH – parfümkritika

Februárban már hírül adtam, hogy a cipők koronázatlan királyának, Jimmy Choonak megjelent harmadik parfümje ( Jimmy Choo edp és a Jimmy Choo edt után), mely a FLASH (villanás, vaku) fantázianevet kapta, nem véletlenül: az illat maga a csillogás, glamour és pezsgés.

Jimmy Choo FLASH parfüm
Jimmy Choo FLASH parfüm

A Jimmy Choo kreatív igazgatójának, Sandra Choi-nak  konkrét elképzelése volt arról, milyen reflexiókat és érzelmeket váltson majd ki a Jimmy Choo FLASH illat. Choi szerint ?a FLASH az izgalom nagyszerű hullámáról és arról az erőről szól, amit a nő érez, ha egy pár szexi cipőt vesz fel. A parfüm karaktere, mely egyszerre szenvedélyes és pezsdítő, tökéletesen visszaadja ezt az érzést.?

A FLASH egy napfényes virágos illat, melynek egy fehér virágokból kötött csokor adja az alapját. Egyszerre pezsdítő és érzéki, és hűen visszaadja a szórakozni indulás ígéretes, izgalmas és magas oktánszámú hangulatát. A FLASH a vörös szőnyeg szenzációjáról, a szórakozóhely élvezetéről és a szépen kiöltözés ragyogásáról szól. A színtiszta hedonizmus azon pillanatába röpít, amikor az adrenalin egyesül a magabiztossággal.

A FLASH a ragyogó városi nő illata, egy paparazzo fényképezőgépének vakuvillanására emlékeztető, luxuskivitelű, csillogó, metszett kristály üvegcsébe zárva. A nőé, aki egyszerre provokatív és enyhén pajkos, aki kihívásnak tekinti a konvenciókat, szeret kockáztatni, bűbájos, merész és mágnesesen vonzó.

Jimmy Choo cipői maguk is legendásan érzékiek, stílusosak, azoknak a nőknek tervez előszeretettel, akik hedonista módon élvezik az életet, a szórakozást és a csillogást. A sztárok imádják a Choo lábbeliket, a vadóc és örök rebel Kristen Stewart sem véletlenül húzott igencsak merész Choo cipőt egy vörös szőnyeges vonulásra.

Jimmy Choo a vörös szőnyegen
Jimmy Choo a vörös szőnyegen

Kristen szettje mellé el tudnám képzelni a FLASH parfümöt, hiszen a merész, vad és egyszerre nőies jegyei tökéletesen kiegészítené a lazán sikkes viseletet. Merthogy a FLASH szinte kirobban az üvegből, a cseppet sem bűbájos, kislányos eper a rószabors pikánsan fűszeres akkordjával kétséget sem hagy afelől, hogy erőteljes illattal állunk szemben. Christine Nagel parfümőr szerint:

“A Jimmy Choo márka annyira határozottan nőies, hogy a parfümnek muszáj volt egy érzéki karaktert adni. Fehér fákat alkalmaztam, egy korszerű illatjegyet, ami nőies és kifinomult karaktert kölcsönöz, amellett, hogy fenntartja a ragyogást.”

Christine Nagel parfümőr
Christine Nagel parfümőr

A felvillanyozó kezdet után bontakozik ki az illat szíve, benne a nőiesen érzéki virágos jegyekkel, mint a tubarózsa, jázmin és fehér liliom. A tubarózsa krémessége, a jázmin keleties akkordja és a liliom ártatlan illata erőteljes, már-már szexi akkorddá olvad össze, kifejezetten erőteljes módon, így inkább esti, délutáni programokhoz ajánlanám, mint laza, könnyed munkás délelőttökhöz. Érdekes módon az illat alapja puha fás jegy napraforgóval megerősítve, mely inkább mélyebb karaktert kölcsönöz a kompozíciónak.

FLASH kiszerelések
FLASH kiszerelések

Ha dögös, glamouros, merész illatra vágytok, próbáljátok ki Jimmy Choo FLASH parfümjét.

Már kapható a parfümériákban!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter