Jimmy Choo Exotic

Szemfüles parfümblog olvasók már kiszúrhatták a blog újdonságértesítőjében, hogy jön az új, 2014-es, limitált szériás Jimmy Choo Exotic. A Jimmy Choo parfümök hatalmas sikere méltán hívott életre egy gondtalan, szexi nyarat idéző illatot, hát íme: ez az új limitált kiadás, szexi, színes, bűbájos tervezésével felkavarja a nyarat. Az Exotic újraértelmezi az első ikonikus Jimmy Choo parfümöt, a legjobb anyagokkal dolgoznak, elsősorban piton bőrrel, ezzel megerősíti a márka hírnevét.

JIMMY CHOO EXOTIC 2014_ PR VISUAL_HD

?Mámorító és szexi, az Exotic-ot olyan erős egyéniségű nőknek szántuk, akikben van egy csipetnyi játékosság, nők, akiknek ellenállhatatlan vonzerejük van, akik meglepetést okoznak és bárki, aki keresztezi útjukat elámul rajtuk.? jegyzi meg Sandra Choi, a Jimmy Choo kreatív igazgatója.

Az Exotic egy gyümölcsös, virágos parfüm, amelynek alapja a tigris orchidea és a pacsuli, ezt tökéletesen ellensúlyozza a fanyar, fűszeres pink grapefruit és a málna, a parfüm egy ellenállhatatlan és érzéki lenyomatot hagy a bőrön.

Az Exotic-ot olyan vibráló és különleges nőknek szánták, akik természetesen vonzóak és szexik. Szabad lelek, magabiztos stílussal és eleganciával, világos színeket, ikonikus mintákat és a Jimmy Choo egzotikus anyagait viselik. Egy illat álom, megidézi a meleg, szenvedélyes nyári napokat és estéket, melyek tele vannak meglepetésekkel.

JIMMY CHOO EXOTIC 2014_PACKSHOT_HD

Az illat inspirációja a értékes bőrök a Jimmy Choo kollekcióból, az Exotic egy szexi, elegáns, parfüm, mely újraértelmezi az eredeti illatot. Ahogy azt Olivier Polge (aki az első Jimmy Choo parfümöt is készítette), Domitille Bertier és Véronique Nyberg elképzelte, a gyümölcsös, virágos kompozíció olyan nyomot hagy a bőrön, ami legalább olyan robbanás szerű, mint amilyen függőséget okoz.

Az Exotic– nak ?nagyon gazdag karaktere van, egy leheletnyi világos, jeges színekkel, mint egy frissítő sorbet, amiben piros gyümölcsök vannak és pink grapefruit héj?- mondják az alkotók.

Fejjegy: fekete ribizli sorbet, pink grapefriut

Szívjegy: golgota virág, tigris orchidea

Alapjegy: málna, pacsuli

JIMMY CHOO EXOTIC 2014_100 ML BOTTLE_HD

Az eredeti sok szöges Jimmy Choo parfüm alapján, az Exotic egy csillogó korall árnyalatú üvegben kapható. A doboz a klasszikus Jimmy Choo piton minta vonásait hordozza, korall, sárga és csokoládé színben.

A Jimmy Choo eau de toilette parfümöt 100 ml-s és 60 ml-s kiszerelésben is lehet kapni.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter