James Bond 007 Quantum – parfümkritika és játék!

Szeretik a nők a James Bond filmeket? Naná, magam is meglepődtem, hogy hány nő ismerősöm rajong James Bondért és/vagy a JB filmekért. Számomra a legsármosabb James Bond Sean Connery, a “legjamesbondosabb” pedig Pierce Brosnan. Az “új” James Bond, Daniel Crieg pedig igazi meglepetést okozott a legújabb Skyfall moziban, melyért én is már egyenesen rajongok! A Skyfall mozi több fronton is siket hozott: 50 éves maga James Bond figurája a mozikban, Adele Skyfall dala tarolt ahol csak lehetett, a Skyfall minden idők egyik legjobb James Bond mozija lett, és az 50 éves jubielum apropóján új parfümmárka született James Bond 007 néven. Az új parfümmárka nagy sikert ért el már első illatával, melyről itt olvashattatok kritikát a Parfümblog oldalán.

James_Bond_007_Quantum_02

Idén ősszel érkezik a boltokba a James Bond 007-es sorozatának harmadik illata, a James Bond Quantum. Egy új illat, amitől minden férfi élete egy csapásra olyan lesz, mint egy titkos ügynöké.

Több mint 50 éve már, hogy James Bond meghódította a közönséget lehengerlő stílusával, sármjával és azzal a hihetetlen nyugalommal, mellyel elegánsan képes kezelni még az életveszélyes szituációkat is. Az új Quantum segít abban, hogy a férfiak ugyanolyan nyugodtak és hűvösek tudjanak maradni a nehéz helyzetekben, mint James Bond.

A Quamtum egy tagadhatatlanul férfias illat, amely a legkiválóbb hozzávalókból készült. James Bond tapasztalatát, magabiztosságát és sármját ötvözi egy tökéletes illatkombinációban.  A fej illat alapját a bergamott és a boróka egyesült illata adja, az energizáló citrus pedig felidézi a 007-es ügynökre váró kihívásokat. A bőr képezi a szív illat alapját, amely az exkluzív és fényűző Bond autókat juttatja eszünkbe. Ezeket egészíti ki az ibolyalevél, a levendula és az illatos szantál, hogy képesek legyünk megőrizni a hidegvérünket ? bárhol, bármikor.

Az üveg a hagyományos 007 stílusban készült, a jellegzetes és erősen férfias hatást keltő flakon illeszkedik a titkos ügynökök világába. A fémes, ezüstösen csillogó üveg az elmaradhatatlan és méltán híres 007-es autókat eleveníti fel. Az üveg tetején található piros nyak pedig azt a veszélyt szimbolizálja, amellyel egy ügynök nap, mint nap szembenéz.

James_Bond_007_Quantum01

A James Bond Quantum most nem akar lehengerelni, nagyot robbantani, az új illat azt a James Bondot mutatja be, aki a bárnál mindig fess öltönyben martinit iszogat és szép nőkkel van körülvéve. Bár alapvetően egy bőrös parfüm, a puha szantálnak köszönhetően a bőrös jegy halk és visszafogott marad, melyet a boróka fanyar, pikáns jegye ízesít meg. Az ibolyalevél uralkodik az illaton, melyet a bergamott friss jegye vezet fel, frissít fel. Könnyed, mégis komoly illat, melyet hétköznapokon is bátran lehet viselni, kortalanul! James Bond rajongóknak pedig kötelező darab! 🙂

Szeretnél egy üveg James Bond 007 Quantum parfümöt?

Igen, hihetetlen, de egy szerencsés kap egy 50 ml kiszerelésű, vadiúj James Bond 007 Quantum parfümöt! Nem kell érte mást tenni, mint itt hozzászólásban vagy a Parfümblog facebook oldalán e bejegyzéshez tartozó posztnál kommentben megírni, hogy szeretnéd a parfümöt magadnak vagy kedvesednek/párodnak/apukádnak stb…

Figyelem! A határidő nagyon szoros: 2013. november 1. éjfélig lehet jelentkezni érte!

A szerencsést emailben/facebookon levélben értesítem!



8 thoughts on “James Bond 007 Quantum – parfümkritika és játék!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter