Húsvéti illatparádé

Április 11-én, Húsvét hétfő előtt 6 nappal már meglocsoltak… 🙂 el sem hiszen, hogy nem úszom meg egyik évben sem, és ennek hangot is adok évről évre a blogon! Igaz, ma egy viszonylag finom parfümmel támadtak le, de ez a ritkább eset, viszont elgondolkodtatott, hogy mely parfümöket látnám szívesen a locsolóink kezében, a lista tetszés és ízlés szerint módosítható, kiszögelhető az ajtóra 🙂

húsvét parfümblog

4711 – az eredeti kölni

Lányok, közel 220 éves a 4711 cologne, azaz maga a KÖLNI, csupa nagybetűvel, és valami perverz oknál kifolyólag rettenetesen kívánom, főleg húsvéti időszakban. Freudi vonalon mozgó olvasók máris rávágják, hogy naná, pavlovi reflex, mert nagy valószínűséggel életem során ennek a kölninek az utánzatával locsoltak meg a legtöbbször. Na de idén jöjjön már valaki az eredetivel! 2340 Ft (!) egy 50 ml-s üveggel!

Hermés Un Jardin Sur Le Toit

Gyakorlatilag bármelyik Jardin parfüm jöhet, iszonyúan rá vagyok kattanva a sorozatra, meg kellett érnem hozzá, valamint rájönni, hogy milyen csodás olfaktív utazásra tudnak csábítani.

Chanel No. 19 Poudre

Az esélye annak, hogy valaki ezzel a Chanellel fog meglocsolni, egy a kismillióhoz, de ki mondta, hogy álmodozni nem lehet. Csodálatos puha íriszes illat, nemes, légies, egyszerű.

Shay & Blue London Salt Caramell

Két éve a várólistámon, nem is értem, miért nem vettem még meg. Sós karamella, cuki kivitel, csinos doboz, jó ár, mi kell még?!

husveti-locsoloversek

Moschino Fresh Couture

Az a bizonyos ablaktisztító formájú parfüm, nekem bejön a fricska és az illata is, irtó vicces lenne, ha valaki ezzel járna locsolni…és milyen menő lenne már!

Nasomatto Narcotic V.

Megnézném magamnak azt a pasit, aki egy 50.000 Ft-os Nasomattoval battyogna locsolni, pláne ha az a Narcotic V. lenne…azt hiszem mindannyian nagy bajban lennénk 😛

Nina Ricci Luna

Bár én már az új gourmand Nina-Luna lázban égek, azért el kell ismerni, a locsolkodás a fiatalabb korosztálynak érdekes és lényeges. Na mármost, ha egy tizenéves, öltönyös kiskrapek előkap egy ultra menő Luna-t és azzal locsolja meg a csajokat, hát én is elalélnék. Menőség level 1000.

“Zöld erdőben jártam,

A Luna-t megláttam,

Elakart gurulni,

Szabad-e locsolni?” 😀

Kölni, pacsuli, bűzgyár…bárhogy nevezzük, a locsolás úgy az igazi ha minimum szódásszifonból, vagy vödörből jön! 😀

Andrea

 



1 thought on “Húsvéti illatparádé”

  • Engem is meglocsoltak már, és engem is éppen 11.-én. XD
    Ha lehetne választani hogy mivel locsoljonak meg, akkor mondjuk… Clive Christian No. 1, habár nem tudom milyen az illata, de az ára alapján nem lehet rossz. És nyílván a locsolkodó fiú sem lenne akárki, ha meg tudná venni és még locsolkodásra sem sajnálná. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter