Honore des Pres Sexy Angelic – parfümkritika vendégszerkesztőtől

Nos, elsőnek egy köptető jutott róla eszembe! Nem vicc! Gyerekorom utálatos köptetői, amikre ha mai napig rágondolok, akkor egy gyerek doktori váró, és a köptető vagy visszajön, vagy nem szindrómája. Iszonyatosan erős! Aztán utána olvasva megtudtam, hogy marcipán az alap illat. Na, itt a hiba! Nem szeretem! Sőt! Amikor a kezemre fújtam tényleg iszonyatos köptető illat volt, aztán egy 5 perc és az a mély émelyítő illat kezdett feloszlani. Szerencsémre! A kezemet nem igazán emeltem magamhoz, amíg ilyen émelyítő volt.

sexy-angelic

Az illat készítője a francia nőknek tervezte főleg. Szerencsémre én nem vagyok az, így nem is tudnám magamon sokáig elviselni.? A tiszta titka a csábítás használt a francia nők, hogy megfeleljen a Prince Charming, mint “a friss mandulát simogatva dörzsöltek a tiszta bőr. ” ideálnak. Ezt írták róla. Hát köszönöm, én nem kérek belőle. Akinek a gyere korába beleerőszakolták a köptetőket, az egyszerű bogyós gyógyszer helyett azok megérthetik, miért vagyok ennyire ellenszenves az illattal. Ezt a parfümöt inkább egy erős személyiségnek tudom elképzelni. Semmiképp egy sarokban ülő, és ?nem szólok senkihez? típushoz. Az illata nagyon domináns, még az első 5 perc után is. Van benne egy nagyon erős illat, amit nem tudok kivenni, de ez dominál. És lévén hogy én inkább az édeskés, citrusos dolgokat szeretem, amik elvegyülnek, vagy legalább nem ilyen tömények, és dominánsak. Erről a parfümről valami émelyítő dolog jut eszembe. De semmi kellemes. Hasonlít ahhoz az illathoz, amikor belépünk a gyógyszertárba és megcsap egy illat. Aztán ahogy eltöltesz, bent már pár percet megszokod. Annyi különbséggel hogy ezt az illatot nem tudtam megszokni. Sehogy. Nyárra nem való. Én biztos nem használnám. Talán valahová ahová nagyon kell valami ami üt. Pl ha járnék előkelő társaságba, ahogy minden az illat meg a ruha. Nem lett a kedvencem!

Ivett



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter