Heti újdonság(ok): titkos légyott, tiszta virágok és jubileum a palettán

Régen volt már heti újdonságértesítő, ezért lehet bőven mazsolázni a jobbnál jobb új illatokból!

Anna Sui tündérmeséket idéző új illata, a Forbidden Affair a Lolita Lempicka vonalat idézi. Az illatban elsőként alkalmazták a cyclodextrin technológiát, aminek lényege, hogy az illatjegyeket újra és újra a felszínre emeli, ezzel egy folyamatosan frissülő illatélménnyel ajándékoz meg a parfüm. A Forbidden Affair összetevői a következők: ribizli, fekete áfonya, citrom, rózsa, málna, gránátalma, pézsma és cédrus. Édes és izgalmas illat lesz!

 

 

 

 

 

 

A neves parfümház alapítójának, Rene Lalique születésének 150. évfordulóján az utódok új parfümöt jelentettek meg: Fleur de Cristal. A tiszta virágos illatok kedvelőinek nagy kedvence lesz ez az illat: jázmin, bergamot, gyöngyvirág, kávéfavirág, szantál, ámbra és egy számomra ismeretlen összetevő, a cashmeran illatjegyek gazdagítják. Elegáns, és romantikus illatra számítok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roberto Cavalli is jubileumot ünnepel, mégpedig divatházának 40 éves fennállását! Ez alkalomból ünnepi illattal jelentkezik. Az Anniversary (Évforduló) magáért beszél: érzéki, ragyogó és luxust idéző illat; olyan, mint Cavalli minden műve. Nem fukarkodtak az izgalmas illatjegyekkel: rózsabors, alma, málna, jázmin, heliotrope, narancsvirág, pacsuli, cédrus és vanílií mind belekerült az üvegbe. Én egy szexis és édes illatot várok.

 

 

 

 

 

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter