Womanity lesz az új Angel? Vagy mégsem…

 

 

Már májusban olvasható volt itt a parfümblogon Mugler új, várva várt illata, a Womanity előzete. Akkor nagy reményekkel vártam/vártuk ezt a különleges illatjegyekkel kecsegtető parfümöt. 1-2 hónapja hozzánk is elért, már megszagolható, kipróbálható, megvásárolható szinte bárhol.

Próbáltam, próbáltam, de nem kattantunk egymásra, én és a Womanity. A kifújás első percei igen ígéretesek: még a fejjegy elemei dolgoznak, a zöld jegyek és a citrusok, még elhiszem, hogy az Angel és az Alien mellett új szerelem lesz kialakulóban, aztán pár perc után – bang- előtörnek a szívjegy elemei, a füge, kaviár és vizes jegyek, és szinte taszítóvá válik a bőrömön, komolyan víz és kefe után vágyom a legjobban (nem azért, hogy a padlót felsúroljam:). Az alapjegyek sem segítenek, inkább rátesznek egy lapáttal: belépnek az orientális jegyek, a fügefalevél (ha még nem volt elég a fügéből), a napos jegyeket nem is tudom már beazonosítani, a fás jegyek meg rajtam (sem) működnek a legfinomabban. Konkrétan elrontotta az aznap estémet, mivel lemosni nem tudtam, ezt szagoltam egész éjjel, és zavart!

Ezért fontos bőrön is kipróbálni az illatolat, nem csak papírcsíkon, mert csak így lehetsz biztos abban, hogy el tudod-e viselni magadon azt a parfümöt.

Egy biztos, az Angel népszerűségét nem fogja elérni, az Angel zseniálisan eltalált illatát meg sem közelíti. Sajnos.

Nektek mi a véleményetek?

Update: itt olvashatsz egy remek véleményt!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter