Heti újdonságok: Stella, Chloé és Galliano

Még karácsony sincs, de már a nyári újdonságoktól hangos a parfümvilág.

 

Mondhatnám, hogy a Chloéból sohasem elég, bár úgy gondolom, hogy a Chloé Eau Parfum, a Chloé Eau Toilette, Chloé Intense és a Chloé Rose Edition mellé már felesleges egy 5. illat. Az új L’Eau de Chloénak az fog örülni, akinek az eddigi változatok túl erőteljesnek bizonyultak, vagy a megszokott rózsás-púderes illatról nem szeretnének nyáron sem lemondani. a L’Eau de Chloé ciprusos-virágos illat lesz, természetesen rózsával a középpontban, melyet a friss citrusok vezetnek fel és az elegáns pacsuli alapoz meg.

 

 

Stella McCartney végre új illattal jelentkezik. A nagy sikerű Stella sorozat után jövőre jelenik meg a L.I.L.Y, melyet Stella gyermekkora inspirált. Már a név is igen aranyos: a L.I.L.Y rövidítést édesapja (Paul McCartney ex-Beatle) használta  édesanyja beceneveként (“Linda I Live You”). Másrészt Stella szakított a rózsával, és ebben az illatban a gyöngyvirág kapott főszerepet. Jacques Cavallier segített megálmodni ezt a tiszta illatot, melyben szarvasgomba (nocsak, egyre többen fedezik fel, mint parfümösszetevőt…) és a tölgyfa moha fedezhető fel a gyöngyvirágon kívül.

 

 

A mostanában mellőzött, inkább botrányairól híres John Galliano “új” illattal jelentkezik, azaz pontosabban a tavaly megjelent Parlez-Moi d’Amour edp változatával. Sajnos még az edt változatot sem sikerült kipróbálnom, így nem tudom, mi várható ettől az új edp változattól, az biztos, hogy a fejillat lesz erőteljesebb és lehengerlőbb, köszönhetően a bogyós gyümölcsöknek, málnának és mandarinnak.

 



2 thoughts on “Heti újdonságok: Stella, Chloé és Galliano”

  • Az új Chloé-t illatozva szólnék hozzá…Finoman szúrós,furcsa illat,kicsit durva.De csak az elején,aztán krémessé lágyul.Én személy szerint nem érzem a rózsát,inkább zöldes jegyeket egy kis édes mandulával.De lehet,hogy csak a halványzöld üvege miatt,azonban nem véletlen a zöld szin,szerintem.Különleges,egyedi illat,mint a többi Chloe.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter