Heti újdonságok: parfümös berkekben már jön az ősz!

Nem telhet el hét új parfümök nélkül, lányok, készíthetjük a pénztárcánkat:)

Marc Jacobs Bang Bang

2010-es “botrányos” belépője után (melyről itt olvashattál már) most a Bang nyári változata jelenik meg, egyelőre kisebb felhajtással, mint az ütős elődje. Elegáns, hűs és frissítő permet várható az új Bang Bangtől, olyan összetevőkkel, mint citrom, citrusok, szantál és pézsma.

 

Marc Jacobs Daisy Hot Pink

A Daisy 8. változata várható augusztusban. A megszokott gyengéden virágos Daisy a Hot Pink változatban gazdagabb és édesebb akkordokat kapott, így talán azok is kipróbálhatják, akik a Daisy-t túl egyszerű és gyenge illatnak tartják. A fejjegyben eper van, a szívjegyben jázmin és gardénia, az alapjegyek pedig cédrus és hárs.

Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca

A nagyszerű Aqua Allegoria sorozat újabb darabja, a Rosa Blanca a fehér virágok esszenciája, kiemelve közülük a fehér rózsát. A rózsa mellett jázmin, magnólia és barack teszi aromássá és elegánssá az illatot. Újabb remekmű lehet a természet mesés illataiból.

 

Clinique Aromatics Elixir Perfumer’s Reserve

A Clinique első illatának felfrissített változata várható az idén. Megosztó illat az eredeti Aromatics Elixir, mondhatjuk, hogy nem a legsikeresebb Clinique illat, az összetevőket olvasva az új Aromatics Elixir Perfumer’s Reserve is illatösszetevőkben gazdag illat lesz.

Chloé Love Eau Intense

Egyik kedvenc divat/illatházam a Chloé, de nem a Love miatt (annál inkább a Chloé Eau de Parfum etc. miatt:). A Love intenzívebb, és gazdagabb változata a Love Eau Intense orientális jegyekkel gazdagodik a virágos jegyek mellett. Sajnos a pontos összetevőkről még nincs információ:)

Il Profvmo Ose

A neves niche parfümház, az Il Profvmo egy igazi ágyba csalogató illattal jelentkezik. Az Ose a nagy klasszikus elődökből nyert ihletet, ciprusos-virágos illatjegyei nem hagynak kétséget afelől, hogy mély és érzéki illattal állunk szemben. Tubarózsa, frézia, gyöngyvirág és barack a főbb alkotóelemei az illatnak.

CK One Shock for Her, Him

Az első nagy sikerű uniszex parfüm, a CK One 1994 óta megállíthatatlanul az amerikai életérzést nyújtja nekünk, lehet fanyalogni vagy rajongani, de Calvin Klein parfümjei hatalmas rajongótáborral rendelkeznek, és ez vitathatatlan, köszönhető ez a remek érzékkel kiválasztott modelleknek, polgárpukkasztó reklámoknak és a populáris illataiknak. A legújabb CK One már szakít az uniszex hagyományokkal, a For Her valóban sokkoló, ha a benne található illatjegyeket vesszük alapul: igen gazdag orientális-fűszeres illat (passióvirág, pipacs, nárcisz, kakaó, pacsuli etc.). Az üvege nekem nagyon tetszik, vagány és fiatalos. A For Him sem kevésbé intenzív: klementin, uborka, kardamom, bazsalikom, dohány, etc. található benne. Ütős darabok lesznek!

 

Az újdonágokból látszik, hogy a parfümszakma készül az őszi szezonra…én még várom a nagyágyúkat, mert eddig egyik sem dobogtatta meg a szívemet. És nektek?



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter