Heti újdonságok: Kenzo, Etat Libre D’Orange, Lanvin és Givenchy

Rengeteg, jobbnál jobb újdonság jelenik meg tavasszal, nézzük a legfrissebbeket!

Kenzo mester ki tudja hányadik Amour változatot álmodta meg. A Legújabb Amour I Love You tökéletes Valentin napi szerelmi vallomás lehet, (amúgy is tavasz a szerelem évszaka:). Mesésen metszett, halvány rózsaszín üveg, friss, púderesen krémes illattal töltve. Kitűnő választás lesz annak, akinek a sima Amour túl édesnek bizonyult.

Fejjegy: citrom

Szívjegy: viola, rózsa, barackvirág

Alapjegy: pézsma, cédrus

 

Etat Libre d’Orange, az egyik legsokoldalúbb és legmerészebb niche parfümház (hamarosan bővebben a niche parfümökről olvashattok itt a blogon!). Két új illattal örvendeztetik meg rajongóikat. A Bijou Romantique Mathilde Bijaoui parfümőr kezeiből került ki. Az ajánlóból számomra az derül ki, hogy egy kifejezetten nőies és jó értelemben vett old-school parfüm kerekedett belőle. Mindenképp érdemes kipróbálni, akárcsak a többi Etat Libre d’Orange parfümöt!

Fejjegy: ylang-ylang, rózsabors, bergamott, citrom

Szívjegy: írisz, kókusz, zsálya

Alapjegy: benzoin, vetiver, vanília

Másik új illatuk, a nevében is nehezen megjegyezhető Fils de Dieu du riz et des agrumes (kb “Isten fonalai a rizs és a citrusok” lehet szabad fordításban…de segítsen, aki franciás!), melyet a Fülöp-szigeteki embereknek ajánlanak.

Fejjegy: gyömbér, koriander, lime, shiso

Szívjegy: jázmin, kardamom, fahéj, kókusz, rózsa

Alapjegy: ámbra, pézsma, tonkabab, bőr, hódmirigy (castoreum)

Lanvin egy éve kezünkbe adta a “lánykérést” finoman elősegítő parfümöt:) Most itt az új változata, ha lehet még szerelem ittasabb változatban. A Marry Me! Love Edition kifejezetten 2012 Valentin napra jött ki, és meg kell hogy mondja, teljesen magával ragadott a bájosan vicces doboza  és üvege…egy szikrázóan élénk rózsás-virágos illatra számítson az, aki szeretné ezt a cukiságot megvenni.

Fejjegy: narancs, ribizli

Szívjegy: jázmin, rózsa, magnólia

Alapjegy: pézsma, cédrus

 

 

Új, limitált kiadással jelentkezik idén tavasszal a Givenchy Un Air d’Escapade nevű parfümjével. Semmit nem lehet tudni még az illatról, de a neve alapján egy könnyed, tavaszi illat lehet.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter