Heti újdonságok férfiaknak

Hogy ne maradjanak ki a jóból a férfiak sem, most számukra készült heti újdonságértesítő!

Nautica Pure Discovery

A USA beli sportruházati cég 1992 óta gyárt parfümöket is. Nyilván a hajózáshoz köthető élményeket próbálták illataikban visszaadni, így a legtöbb férfi parfümjük vizes, aromás és fás. Legújabb illatuk a Pure Nautica Discovery fás-fűszeres illat, citrommal, gyömbérrel, mandarinnal, levendulával és szantállal (többek között). Bevallom, kipróbálnám, mert a nyári hőségben pont ezekre a jegyekre vágyom!

Kenneth Cole Connected Reaktion

Az itthon kevésbé ismert divat-és parfümmárka, a Kenneth Cole már 12 parfümmel van jelen a nemzetközi parfümériákban. Legújabb férfiparfümje a 2004-es Reaction újragondolása és újrapalackozása. Igazán vagány, mondhatni sportosan vagány kis üvege lett! Napjaink férfiainak ad energiát és lendületet – az illat készítője szerint. Főbb összetevői: alma, viola levél, dohány, mahagóni, kardamom és citrom.

 

Hugo Boss The Collection

A férfiillatok nagymestere, Hugo Boss is előállt egy exkluzív parfümsorozattal, a The Collection-nal, melyben 5 férfiillat található. A kollekció darabjait a Boss öltönyök finom anyagai és textúrája ihlette. Az egységes külsővel ellátott üvegekben a következő illatok találhatóak:

Cashmere&Patchuli

Cotton&Verbena

Silk&Jasmine

Wool&Musk

Velvet&Amber

Érdekes, ahogy az anyagokhoz a különböző illatokat kapcsolták, kíváncsi vagyok ezekre a párosításokra.

4711 Acqua Colonia Juniper Berry & Marjoram

Minden parfümök nagy elődje, a klasszikus kölnivíz 1792-es megjelenése óta a 4711 jelen van a parfümériák polcain. Az illatot gyártó Muelhens 2009-től indította el Acqua Colonia sorozatát (mely talán a Guerlain nagy sikerű Aqua Allegoria sorozatától kapott ihletet), melynek legújabb darabja a Juniper Berry & Marjoram. Uniszex illat, mely gyakorlatilag a boróka és a majoránna nászára épül. Frissítő aromás kölni mesés üvegben. Érdemes a sorozat többi tagját is kipróbálni, egytől egyig férfiak és nők is használhatják.

 

D&G Anthology La Temperance 14 és Le Fou 21

És végül következik az egyik legmegosztóbb sorozat: a D&G Anthology. Ezidáig 6 parfüm jelent meg a tarot kártya ihlette sorozatban, mint már írtam a blogban. Most két új taggal bővült:

La Temperance 14 (Mértékletesség) uniszex illatnak készült (mint elvileg a sorozat minden darabja, de én ezzel vitatkoznék…). Virágos-fás-pézsmás parfüm: írisz, ambretta, fás jegyek és pézsma az összetevők. Még nem sikerült kipróbálnom, de azt tudom, hogy az én bőrömön kifejezetten jól működik a ambretta-fás jegy duója. Ha Mértékletesség a neve, akkor én egy kifejezetten bőrre simuló, visszafogott illatnak gondolom.

 

 

 

 

 

 

 

A Le Fou 21 (Bolond) lehet az egyik erőteljesebb férfias illat a sorozatban, az összetevőket tekintve. Aromás-fougere illat, benne gyömbér, bergamott, páfrány és boróka.

 

 

 

 

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter