Heti újdonságok: Donna Karan almái, Estée Lauder bronzistennője és Bvlgari Omnia korallköntösben

Gőzerővel készülnek a parfümházak a nyári szezonra, hiába vagyunk még nyakig a télben. “Természetesen”  egy-egy sorozat újabb darabjairól beszélhetünk, de remélem, “ami késik nem múlik” alapon sok, teljesen új parfümmel ismerkedhetünk meg nyárig. Érdemes már most kiszemelni nyári parfümjeinket, hátha kedvünkre valót találunk, segítségül 5 igazi kánikulaillat következik.

 

Igen, már megint újabb Donna Karan Be Delicious almácskák. Bevallom, én már kicsit unom. Az előző Delicious Candy Apples után itt a Sweet Delicious Collection, melynek három darabja az édes jegyek köré épült.

Pink Maracoon: marcipán, citrusok, gránátalma és tonkabab összetevőkben gazdag.

Creamy Meringue: citrom, bergamott, frézia, “krémes” és édes jegyek fás aromával megfűszerezett pézsma és ámbra.

Tart Key Lime: lime, citrusok, bazsalikom és gyömbér.

 

 

Nagy rajongója vagyok az Estée Lauder által megálmodott “Bronzistennő” Bronze Goddess nyári, limitált kiadású parfümjeinek. A tavalyi Bronze Goddess Soleil annyi nem lett kedvencem, de a most beharangozott Bronze Goddess Capri nagyon ígéretesnek tűnik (és cseppet sem könnyed, légies illatnak)

Fejjegy: petit grain, mandarin, cassis,

Szívjegy: jázmin, gyöngyvirág, bazsarózsa

Alapjegy: pézsma, ámbra, vanília, pacsuli

 

A facebook oldalon már beharangozott új Bvlgari Omnia Coralnak is itt a helye a felsorolásban. Kifejezetten élénk, vibráló és édeskés illatot várhatunk az új Bvlgaritól, ami igazán hiányzott már az Omnia elegáns sorozatából. Legutóbb 2009-ben az Omnia Green Jade jelent meg, a zöld-friss illatok rajongóinak nagy örömére. Az Omnia Coral igazi tavaszi-nyári illat lesz az üdítően élénk virágos-fás összetevőknek köszönhetően.

Fejjegy: bergamott, farkasbogyó

Szívjegy: vízililiom, hibiszkusz, gránátalma

Alapjegy: cédrus, pézsma

 

 

 

 

 

 

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter