Heti újdonságok: DKNY Be Delicious, Chanel, 4711, YSL és Molinard

Itt a szokásos Donna Karan Be Delicious limitált sorozat, a DKNY Be Deloicous Hearts The World 4 parfümje, melyet 4 nagyváros ihletett. London, Párizs, Rio de Janeiro és New York elevenedik meg a jól ismert almás üvegben.

A Be Delicous NYC az eredeti illatot kapta, hiszen a Be Delicioust anno a nagyváros ihlette. A Be Delicious London az angol vidék, és a city nyüzsgő világának kettőssége jellemzi. A Be Delicious Paris pedig maga a sikk, kifinomultság és elegancia. A Be Delicious Rio pedig friss és vibráló, mint a trópusi és nagyvárosi hangulat elegyét magán hordozó Rió.

 

 

Friss, könnyed változatban jelenik meg a népszerű és igen finom illatú Chanel Coco Mademoiselle L’Extrait néven. A jól ismert minőség most könnyedebben fogyasztható töménységet kapott, ez azoknak kedvez, akik a diszkrétebb illaterősséget kedvelik.Kifejezetten nyári használatra javasolt.

 

 

Csodás nyári frissítő illatnak ígérkezik a nagy múltú 4711 Acqua Coloniua sorozat legújabb darabja, az Acqua Colonia Mandarine & Cardamom. A finom fűszerek és a mandarin édeskésen friss aromája izgalmasan hangzik. Ezt muszáj lesz kipróbálni!

 

 

Most már teljes az YSL Parisienne sorozat, idén nyáron élvezhetjük a könnyedebb, nyári Parisienne L’Eau változatot is. A Parisienne fás-gyümölcsös illata kissé módosul: zöldebb, frissebb és légiesebb illatot remélhetünk a zöld jegyeknek, ibolyalevélnek és a vinilnek köszönhetően.

 

A nagy múltú francia niche Molinard parfümház újragondolta legismertebb parfümjét, így új, modern köntösben köszönthetjük a Habanita illatot. Az egyik legismertebb bőrös női parfüm 1921 óta kapható!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter