Heti újdonságok: Dior, Police, Richmond, McCartney

Igen vegyes a mostani újdonság-felhozatal, talán mindenki talál kedvére valót közülük.

Dior Miss Dior Cherie Blooming Bouquet

Igen, újabb változata jelenik meg nyárra (?) az 1947-ben kiadott Miss Diornak. Modern, elegáns és nyakig rózsás illat citrusokkal. Minden bizonnyal nem annyira édes, mint a Miss Dior Cherie, és talán jobban sikerült nyári változat,  mint a L’Eau.

Fejjegy: narancs, citrom

Szívjegy: rózsa, bazsarózsa

Alapjegy: pacsuli, pézsma

 

 

 

Police To Be

A hamleti illat koponya formában megérkezett a Police jóvoltából. Vakmerő illata azoknak a férfiaknak szól, akik nem kérnek a szürke hétköznapokból. Egy illat azoknak, akik tudják, mit akarnak, és meg is szerzik azt. Az illat a citrusokkal kezd (grapefruit, citrom, alma), a szívjegyben rozmaring, lótuszvirág, nőszirom van, az alapban pedig kasmírfa, pacsuli, pézsma)

 

 


John Richmond Viva Rock

Hejj, de vagány kis illat került ki John Richmond angol divattervező kezei közül. Ígéretes és izgalmas összetevőkben gazdag: mandarin, csillaggyümölcs, kaktusz(!) a fejjegyben, jázmin, rózsa és cseresznyevirág a szívjegyben, ámbra, pézsma, íriszgyökér az alapokban.

Stella McCartney Print Collection

A L’Oreallal összefogva Stella beállt a parfümsorozat-gyártók közé. A Print Collectiont Stella 2011 tavaszi kollekciója ihlette, mindhárom üvegen mesés virágkompozíciók találhatóak. A limitált parfümöket csak Spanyolországban és a UK-ben lehet megvásárolni (jó hír a pénztárcáknak). Gyakorlatilag csak a gyűjtőknek doboghat a szíve ettől a kollekciótól, hiszen a díszes üvegekben a 2003-ban kiadott Stella illat rejtőzik változatlan formában.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter