Heti újdonságok

A nagy parfümcégek már a tavaszra készülnek, sorra röppenek fel a hírek a tavaszi újdonságokról. Íme néhány nagyobb újdonság:

Balenciaga L’Eau Rose

A Balenciaga kezd feltámadni poraiból, a nagy sikerű Balenciaga Paris és a Balenciaga L’Essence után itt az új, L’Eau Rose, mely 2013 márciusára várható. Hűs ciprusos karakterű illatra számíthatunk, mely mellett az ibolya fog dominálni a púderes rózsa mellett.

Escada Cherry In The Air

Escada újabb nyári illata került terítékre, mely természetesen roppant gyümölcsös és virágos, mint majdnem mindegyik Escada. A parfüm központjában a meggy áll mályvacukorral fűszerezve.

Gucci Guilty Black

Várható volt az újabb Guilty flanker megjelenése, itt van hát a Guilty Black. Intenzív, energikus és elegáns illatot remélhetnek a rajongók 2013 februárjában.

Lacoste Eau de Lacoste

A férfi Eau de Lacoste kollekcióhoz kiegészítésképpen a Lacoste “összedobott” egy kis édes kis illatot, mely a sziruposan édes ananász köré épített jázminból, barackból és vaníliából áll. Édes lesz, az fix!

Giorgio Armani Armani Code Couture Edition

Újabb Code flanker, azaz deluxe kiadás kerül a parfümériák polcaira most karácsonykor. A Code sötét, érzéki illatát nyújtja sokkal erőteljesebben. Szép üveg!

 L’Erbolario Hedera és Accordo Viola

A csupa természetes, natúr és bio alapanyagokból dolgozó L’Erbolario két újabb termékcsaládot dob piacra. A Hedera a borostyán zöld, friss akkordját mutatja be pisztáciával és narancsvirág levéllel kiegészítve. Az Akkordo Viola pedig a púderen krémes ibolya illatát eleveníti fel.

Van Cleef & Arpels Feerie Spring Blossom

A kis Van Cleef & Arples tündérke már a tavasz hírnöke, hiszen az új Feerie Spring Blossom a csodásan romantikus és ízig-vérig tavaszi hangulatot árasztó cseresznyevirág mesés illatát dolgozza fel/át édes virágos-gyümölcsös köntösben.

Armand Basi Happy In Red

Armand Basi In Red illata anno nagyon megfogott, van benne valami izgalmas, mely hol teljesen megbabonázott, hol túlságosan lefárasztotta az orromat. A Happy In Red nem szól másról, csak a szertelen fiatalságról, boldogságról, gondtalanságról. Kissé bugyuta reklámfotó szerintem agyonüti az egész koncepciót, túl amatőr benyomást kelt, ennek ellenére az illat nem ígér mást, mint a színtiszta boldogságot. Engem felcsigázott!

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter