Heti parfümújdonságok

Heti parfümújdonságok rovat most havi is lehetne, mert kissé elmaradtam az újdonságok bemutatásával…

Van Cleef& Arpels Reve

Igazi, elbűvölő illattal állt elő Van Cleef & Arpels: a Reve egy klasszikus virágos-gyümölcsös illat, mely a fehér virágos parfümök sorát erősíti. Összetevők: körte, narancsvirág, osmanthus, liliom, bazsarózsa, szantálfa, ámbra. Kipróbálnám.

reve

La Perla Just Precious

Az olasz fehérnemű cég legújabb parfümje kifejezetten a csillogás, a figyelemfelkeltés eszköze: a fehér virágok erőteljes akkordját orientális jellegű fűszerek, illatok vadítják meg. Összetevők: bergamott, mandarin, narancsvirág, jázmin, tiare, bazsarózsa, ylang-ylang, ámbra, szantál, vanília, pacsuli.

SP_LaPerla_2013_JustPrecious_v5.indd

Maison Francis Kurkdjian Aqua Vitae

Magyarországon is már kapható a Neroli parfüméria jóvoltából az utóbbi idők legelismertebb niche vonala, melynek megalkotója a névadó Kurkdjian parfümőr. Legújabb kreációját a Formentera sziget mediterrán hangulata  ihlette. Összetevők: mandarin, citrom, tonkabab, vanília, jázmin, guaiac fa.

aqua vitae

Bottega Veneta Pour Homme

A nemzetközi piacokon nagy népszerűségnek örvendő Bottega Veneta megalkotta első férfi parfümjét. Az illat alapkoncepciója egy olyan férfi, aki bár szakít a vidéki élettel, a városi nyüzsgésben is természetközeli tud maradni. Összetevők: bergamott, fenyő, boróka, paprika, zsálya, bőr, labdanum, pacsuli.

pour homme

Histories de Parfums Hemingway 1899

Rajongok a Histories parfümökért, szerencsére be tudtam szerezni a próbakollekciójukat, és egytől egyik nagyon eredetinek találom őket. Legújabb durranásukat nem más ihlette, mint a legendás író, Hemingway, akinek szintén regénybe illő magánélete volt. Nagyon kíváncsi vagyok az illatára! Összetevők: bergamott, boróka, bors, narancsvirág, írisz, fahéj, vanília, vetiver, ámbra.

hemingway

Roberto Cavalli Nero Assoluto

Hm, ha eddig is a meglehetősen erőteljes illatáról volt ismert Cavalli, mit várhatunk attól a parfümről, mely kifejezetten erőteljes és lehengerlő hatású akar lenni? Nos, ha minden igaz, végtelenül elegáns, kifinomult illatot kapunk,  mely kifejezetten esti programokra ajánlott! Jaj a férfiaknak! Összetevők: orchidea, vanília, ébenfa.

nero assoluto

Thomas Sabo Charm Rose Intense

Az elbűvölő Charm sorozat újabb taggal bővül: a Charm Rose Intense a rózsa elbűvölő illatáról szól, tele bájjal és romantikával. Összetevők: mandarin, frézia, barack, rózsa, bazsarózsa, rózsafa, pacsuli, vanília, ámbra.

charm rose intense

Swarovksi Miss Aura

Itt az Aura kishúga, a Miss Aura! frissebb, puhább és energikusabb illatra számíthatunk, mely könnyebben hordható hétköznapokon is. Összetevők: grapefruit, licsi, rózsa, vetiver, pacsuli, borostyán, nyári orgona.

Katy Perry Killer Queen

Igen, mondhatjuk, hogy utalás van a legendás Queen számra, de ezt a szójátékot kihagyni lehetetlen. A Killer Queen dal ihlette parfüm a legkevésbé sem lesz olyan cicamicás, mint Katy első parfümje, a Purr (hamarosan olvashatsz róla bővebben a blogon!). Összetevők: erdei gyümölcsök, szilva, bergamott, jázmin, frangipáni, kasmír, pacsuli, praliné.

killer queen

Lolita Lempicka Elle L’Aime 

Végre új illattal jelentkezett a Lempicka ház. Az érzéki nők számára készült illat egyszerre meleg, érzéki és ragyogó aurát kölcsönöz. Összetevők: bergamott, neroli, lime, kókusz, jázmin, ylang-ylang, szantál, vanília, mirha.

elle l'aime

Moschino Forever Sailing

A Forever sorozat újabb darabja kifejezetten nyárra készült, méghozzá a vitorlás sport szerelmeseinek, akik a szél, az óceán sós-vizes illatát szeretnék élvezni napközben is bőrükön. Valóban frissítő illat lehet. Összetevők: menta, citrom, grapefruit, levendula, boróka, pacsuli, ámbra, pézsma.

Fendi L’Acquarossa

Fendi nagyon belehúzott, a Fan di Fendi sorozat hatalmas sikere után itt az újabb női illat, melynek arca maga a római nő, Chiara Mastroianni. Nagyon érzéki, stílusos és modern illatra számíthatunk! Összetevők: mandarin, bergamott, aszalt szilva, lantana virág, rózsa, narancsvirág, magnólia, vörös cédrus, pézsma, pacsuli.

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter