Hermés Twilly d’Hermés Eau Ginger – parfümkritika

Vannak itt Twilly rajongók? Kezeket fel! Látom, bőven! 🙂

Nem csodálom, a Hermés Twilly d’Hermés 2017-es megjelenése mérföldkő a márka parfümpalettáján. Christine Nagel parfümőr első nagy munkája volt a háznál, nem lehetett könnyű a nagy mester, Jean-Claude Ellena után átvenni a mester parfümőr szerepet, de Nagel mesterien felvette a fonalat, és a házhoz méltó illatokat kreál azóta is. Mert a Hermés ház illatait bekötött szemmel is fel lehet ismerni a természetességükről, könnyedségükről, és arisztokratikus eleganciájukról.

A Twilly Eau Ginger harmadikként csatlakozik a Twilly univerzumához. Idősebb nővéreihez hasonlóan ő is ötvözi a karaktert a szeszélyességgel, de önmagához híven, feszegeti a határokat, kalandvágyó és vidám. Csípős és huncut, szikrázó és örömteli, és ez nem csak elcsépelt PR szöveg, valóban pont ilyen az illat. Gazdag és vibráló bazsarózsával, élénk kandírozott gyömbérrel és gyengéd, de lendületes cédrussal állunk szemben. Elképesztően élénk és határozott benne a gyömbér, de ugyanakkor a bazsarózsa bájossága, játékossága remekül ellenpontozza a túl pikáns és csípős gyömbért. Az alapoban lévő élénk cédrus a háttérben szerényen dolgozik, remekül alátámaszt a friss és virágos jegyeknek. Majdhogynem uniszex illatnak mondanám, de a bazsarózsa végett inkább a feminin vonal felé húzok. Kifejezetten jó választás ebben a rekkenő nyári melegben, én szó szerint napok óta ebben fürdök, és roppantul élvezem viselni. Megkockáztatom, hogy jobban tetszik, mint az alapillat, pedig azz is szeretem viselni.

Itt olvashatsz bővebben a Twilly d’Hermés parfümről.

Kapható a nagyobb parfümériákban 30, 50 és 85 ml-s változatban

Összetevők: gyömbér, bazsarózsa, cédrus

Sillage: 4 – hatósugara megfelelő

Tartósság: 3/4– nem segített a tesztelésen, hogy a legnagyobb hőségben viseltem, hamar leolvadt rólam

Szexifaktor: 3 – nem szexiskedni akar, ugyanakkor pajkos és kacér illat

Elegancia: 4 – Hermés elegancia, na!

Korosztály: Ezt az illatot fújhatja akár 14 éves és 94 éves is

Árkategória/árérték: sajnos az árakat még nem ismerem, most fog megjelenni az illat

Imádom/tetszik/nem tetszik: – tetszik, ezt fogom használni nyáron



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter