Havas John és Daenerys a The One’s!

Oké, kissé bulvárosra sikeredett a cím, de mit csináljunk, ha egyszer nem lehet elvonatkoztatni a színésztől és az általa megformált karaktertől, pláne ha az világ legnépszerűbb sorozatának két, hőn szeretett és rajongott főszereplőiről van szó.

kit harington és emilia clarke the one parfüm

Mert hogy a Dolce & Gabbana The One parfümpáros új arcai lesznek 2017 őszétől Emilia Clarke és Kit Harington, a Trónok harca (Game of Thrones) filmsorozat abszolút kedvenc karakterei, melyek sorsáért milliók aggódnak minden nyáron.

 

“Kit Harington pontosan azt testesíti meg, hogyan látjuk a Dolce & Gabbana férfit: fiatal, természetesen elbűvölő, karizmatikus vonásokban gazdag személyiség. Nem egy másik arca lesz a The One for men parfümnek, hanem csatlakozik a Dolce & Gabbana családhoz. Emilia Clarke tökéletesen eleveníti meg a Dolce & Gabbana nőt: ragyogó és élénk. Személyisége és természetes szépsége az új kampány lényegét ragadja meg: vidám, spontán és tele élettel. Ő a The One!” – Domenico és Stefano Dolce

kit the one

A világ lélegzetvisszafojtva várja idén nyáron a befejező(?) szériát, talán nem véletlen, hogy e két színész váltja Matthew McConaughey-t és Scarlett Johannsont a kampányban. Bár ha minden igaz, Stefano és Domenico Dolce választása nem a sorozat miatt esett pont e két színészre, (és állítólag nem is szeretnék összemosni az illatot a sorozattal) nehezen tudom elképzelni, hogy nem gondoltak arra, hogy mint Havas John és Daenerys fog a nagy többségnek beugrani. Persze, ha lecseng a sorozat, akkor meglátjuk, a színészek hogy tudják meglovagolni a kultikus sorozat adta lehetőséget, mindenesetre a Dolce & Gabbana kampány biztos nem egy-két alkalomra szól, kíváncsian várom a további részleteket. Addig is itt a két hivatalos fotó:

Emilia Clarke - Headshot

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter