Beauty-percek: Megújult Max Factor Lasting Performance alapozó

A Max Factor bemutatja az új csomagolású, ám változatlan formulájú Lasting Performance Alapozót – egy alapozó érintésálló technológiával, így garantált az egész napon át tartó, természetes végeredmény. Max Factor úgy döntött, ötvözi a folyékony és púderes alapozót, és ebben központi szerepet játszott a sminkmesterekből álló csapat, valamint a női vásárlók. A sminkmesterek folyamatos innovációra sarkallják Max Factort, szegje meg a hagyományos sminkszabályokat. A Max Factor Lasting Performance Alapozója megszegi a szabályokat azáltal, hogy maximális fedésű, mely egész napon át tart, mégis gyönyörű és természetes végeredményt biztosít minden nő számára.

Lasting_Performance_Heroic_NATURAL_BEIGE_V11

“Egy természetes hatású, egész napon át tartó smink elkészítése sokszor csak számtalan lépésben és több termék együttes használatával érhető el. Mindig olyan termékeket keresek, melyek megszegik a hagyományos sminkszabályokat, és azt nyújtják, amire a nőknek szükségük van. A Max Factor Lasting Performance Alapozó maximális fedést biztosít természetes végeredménnyel, mely tart, tart és tart. Akár modellel, vagy egy esküvőjére készülő menyasszonnyal dolgozom, tudom, hogy a Lasting Performance Alapozó érintésálló, nem kenődik el, egész napon át tartó gyönyörű megjelenést biztosít.” – Szűcs Adrienn, a Max Factor magyarországi sminkmestere

Érintésálló összetétel: A formula három különböző olaj megkötő összetevőt tartalmaz, mely biztosítja az egész napon át tartó tökéletes végeredményt, nem nehezíti el a bőrt, mint a legtöbb púderes és hosszan tartó alapozó. Speciális formulájának köszönhetően egész napon át ellenáll a bőrt érintő külső hatásoknak.

Hosszantartó formula: Az alapozó formulája tartalmaz hosszan tartó film-et, PVP-t (poly vinyl pyrolidone), mely egyfajta védőrétegként jelenik meg az alapozó felett, hosszan tartóvá és érintésállóvá téve az alapozót.

Könnyed érzet: A formula rugalmas és könnyed, eggyé válik a bőrrel, nem nehezíti el és szárítja ki az arcbőrt.
Friss, természetes végeredmény: Olaj megkötő púder részecskékkel, melyek képesek megduplázni térfogatukat és csökkentik a faggyútermelést a tökéletes és hosszan tartó végeredményért.

Az új csomagolású Max Factor Lasting Performance Alapozó elérhető 2017. március 30-tól a Max Factor állvánnyal rendelkező üzletekben. A termék javasolt fogyasztói ára 4499 Ft.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter