Ha május, akkor Marc Jacobs

Marc Jacobs a divatvilág egy jól ismert fenegyereke. Karrierje maga az amerikai álom, neves tervező iskolákban tanult, 1986-ban kiadta első kollekcióját, dolgozott a Parry Ellis cégnek, 1997-ben pedig a Louis Vuitton kreatív igazgatója lett, ahol egészen 2014-ig foglalta el ezt a pozíciót. 2001 óta pedig parfümökkel is megörvendezteti a rajongókat.

4964572_dac5feae33d35f6a8a31ea492adb30c8_wm

Legnépszerűbb illata a 2007-ben megjelent Daisy, a hónap illatának pedig ennek a közismert illatnak a legtavasziasabb flankerét választottam, méghozzá a legtisztább, légiesen könnyed Daisy eau So Fresh-t. Ízig-vérig tavaszi, ártatlan és virágos, megtűzdelve néhány zamatos gyümölccsel. Ez az illat a végtelen mezők illata, vagy ha úgy jobban tetszik, olyan mint amikor kinyitjuk az ablakot, kikönyökölünk és csodáljuk a kertet, melyben szebbnél szebb, illatos, színes virágok mosolyognak ránk. Semmi zaj, csak a vidám madárcsicsergés, és egy kis szellő, mely a nyitott ablakon behozza a virágok illatát.

daisy-eau-so-fresh-marc-jacobs-eau-de-toilette-spray-4-2-oz-for-her_1

A fejillatban körte, málna, grapefruit és zöld jegyek sorakoznak a maguk játékos, tiszta formájában, kissé édeskés, bájos megjelenéssel. A szívillatban aztán a zamatos licsi mellé felsorakoznak a tavasz virágai, az ibolya, a rózsa, a jázmin és az almavirág. Az alapillat szilvát, vetivert és pézsmát tartogat a parfümrajongók számára. Odavagyok ezért az illatért, azt a tiszta frissességet képviseli, amit olyan nagyon szeretek. Ezzel az üde illattal várjuk, hogy egy kicsit melegebbre forduljon az idő és magunk mögött hagyjuk végre a májusi Fagyos Szenteket?.akik idén is bőséges jégesővel és sajnos túlságosan hideg idővel leptek meg minket.

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter