Giorgio Armani Si Passione – újdonság

Ó, gyerekek, nagyon csalódott vagyok. Hogy a túróba lehet egy ilyen kaliberű illatot olyan diszkrepanciába keverni, mint a legújabb Giorgio Armani Si Passione?! Gyönyörű vörös, szenvedélyes és izzó üveg, üdítő látvány a parfümériák polcain, maga Cate Blanchett melengeti keblébe (konkrétan bármit megvennék, amihez az arcát adja), és van még egy jól csengő néz is, Si Passione (szí passzióné, ízlelgessétek :). És van egy középszerű, már-már ócska hamisítványnak tűnő illat, amely minden csak nem szenvedélyes, egyedi és karizmatikus. Valahogy úgy érzem, hogy elegye a legnépszerűbb parfümöknek, mindenből egy kicsit szeretne markolni. Van benne egy kis Nina frissesség, egy kis La Vie Est Belle játékos édesség, csipetnyi Escada gyümölcsösség, és nyomokban Armani Si. Gyenge, erőtlen és nem látom, mit is szeretne az illat kifejezni. Kár érte, nagyon kíváncsi voltam rá. Nyugodtan használhatjátok nyáron is, nem lesz sok, sőt! Tökéletes akár irodába, munkahelyre is, nem ez az illat lesz az, amelyet hosszú évekig rejtegetünk a párnánk alatt és csak különleges alkalmakra vesszük elő, ezt bátran magunkra locsolhatjuk akkor is, ha csak a sarki közértbe ugrunk le. Első felindulásomból kiírtam magamból csalódottságomat, ér megosztani saját véleményeteket! 🙂

Az ígértet:

“A Sì Passione egy magával ragadó újraértelmezése az ikonikus Armani illatnak, így új dimenziót nyit meg a Giorgio Armani női illat szegmensében, mely viselőjére leginkább – maga a tervező szavaival élve – a báj, erő és független lélek ellenállhatatlan kombinációja jellemző. A Sì sorozat tagjait ezekkel a tulajdonságokkal lehet a leginkább meghatározni; ezek az eltökélt, élettel teli, nőies nő tulajdonságai. A Sì Passione a modern és merész szenvedély kinyilatkoztatásának, a mai, informált nő új világnézetének kortárs újradefiniálása. Ez a nő félelem nélküli, merész, kész döntéseket hozni. Mer igent mondani.

Bár hasonló illatjegyekből született, mégis teljesen kivételes – a Sì Passione már önmagában is új illatot alkot, a Sì egy teljesen új arcát. Független, akárcsak a Sì nő, aki most bemutatja a még soha nem látott oldalát. Egy új érzelem, egy újfajta nőiesség, egy új személyiség. Egy új szenvedély. Az illat megalkotója Julie Massé (MANE) volt, aki a ragyogás és a nőiesség kettősségét célozta kiemelni egy merész, magabiztos nő számára. A Sì Passione előidézi a Sì ikonikus illatjegyeit – a feketeribizli Jungle Essence™ nektárt, ragyogó, lédús körtével kombinálva. Az illat a tüzes rózsaszín borssal indít, akár egy adrenalinkitörés. A virágos szívjegy szenvedélyesen dobban a rózsaszirmok modern értelmezésében; az addiktív, púderes vaníliavirágnak, és a nőies jázmin kivonatnak köszönhetően, melytől érzékivé válik az illat. A Sì Passione az intenzív vanília, a rózsa és a vaníliavirág izgalmas kombinációja, mely így alkot egy érzéki, gyümölcsös—virágos illatot, az erő és a nőiesség egyidejű jelenlétét. A Sì Passione alapjegyei között megtalálható a cédrusfa, és az ámbrás-fás Orcanox™, mely éretté, karakteressé teszi a kompozíciót, így tiszteleg e merész érzelem, a szenvedély előtt.

30 ml – 19.700 Ft 50 ml – 27.200 Ft 100 ml – 38.400 Ft”

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter