Florascent Tango – parfümkritika

Tango…a tánc, amelyhez gyakran társítunk szenvedélyt, erotikát, pikantériát. Szorosan egymáshoz simuló testek, lassú, érzéki mozdulatok, szenvedélyes dinamika. A Florascent Classic kollekciójának új darabja, a Tango meglepően extravagáns, a szó jó értelmében. Igazi rejtélyes, ezer arcú illat, amelybe azt fantáziál bele viselője, amit csak szeretne.

Tisztán virágos fejjegyekkel indít az illat, meglepően üde, finoman szappanos tisztaságú felhanggal, erőteljes orchideás jelleggel. A gardénia itt kevésbé krémes, inkább nyersebb valójában van jelen (ennyit számít, hogy egy összetevő természetes valójában van egy illatban). Érdekes választás az illatban megjelenő kananga, amely egy speciális ylang-ylang fajta, rendkívül egzotikus illatú, édeskés és egyben finoman fűszeres. A balzsamos akkordok izgalmasan ellenpontozzák a virágos jegyeket: az opoponax régi szerelem, kár, hogy nem túl népszerű manapság, itt szolidan diktálja az ütemet, míg a pacsuli szintén nyers valójában határozottan és hosszan jelen van az illatban. Nagyon érdekes illatnak találom a Tango-t, sőt, ahogy viselem, egyre inkább azt érzem, hogy egy kifejezetten rafinált illattal állok szemben: cseppet sem közönséges, sőt, kifejezetten tartással rendelkezik, komplex, valóban extravagáns illat, amelyet nehéz beskatulyázni. Hol előkelő dáma, hol szenvedélyes szerető. Egy biztos, hatása biztosan lehengerlő. Kísérletező kedvű, karakán hölgyeknek szívből ajánlom.

Összetevők: gardénia, orchidea, kananga, opoponax, jázmin, balzsamos jegyek, pacsuli

Sillage: 3/4 –  sok-sok erőteljes jegy, esszenciális olajok, érezhető illatfelhő

Tartósság: 3/4 – EDT változat, mégis tartósan ül a bőrön pár óráig

Szexifaktor: 4 – szenvedélyes, drámai illat

Elegancia: 3/4 – nagyon tetszik a fejjegy markáns virágos, elegáns nyitánya

Korosztály: érettebb, magabiztosabb hölgyeknek ajánlom, nem tiniillat

Már kapható Myropolium parfümériában, 30 ml 15.500 Ft.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter