Chloé karácsonyi üdvözlete – parfümajánló

Most már tényleg nyakunkon a karácsony, ha még nem kezdtetek el listázni, ajándékokat beszerezni, akkor itt az idő, hogy hozzáfogjatok. Ha hölgyekről van szó, akkor a Chloé parfüm márkát teljes szívemből ajánlani tudom: kifinomult, valóban ízléses illatok, minimalista külső, klasszikus, időtálló belbecs.

A Chloé ikonikus illata a Chloe Eau de Parfum – bátran kijelenthetem, hogy a 2000-es évek egyik legjobb darabja. És az idő engem igazolt, népszerűsége azóta is töretlen, pedig gyökeresen ellentmond minden parfümtrendnek. A klasszikus rózsa illatával tudott népszerűvé válni, tiszta, elegáns illata klasszikus a maga nemében. Nagyon ajánlom!

Fiatalos, merész és meghökkentően friss virágos illat a Love Story, valóban, mint egy új románc, könnyed és pikáns. Nagy adag nerolival és narancsvirággal, melyet nagyon élénk, friss citrusok vezetnek fel.

A tavalyi év nagy dobása volt az új Chloé illat, a Nomade. Tisztán látszik, hogy a nők egy része már nem kér az édes, pralinés, “én vagyok a dög” illatokból, és helyettük az olyan illatokat preferálják, mint a Nomade. És hogy ez milyen? Hihetetlenül fás-ciprusos nyitányú illat, már-már maszkulin beütéssel, amelyet az édeskés frézia és barack akkordok puhítanak. Nagyon természetközeli, nagyon modern és avantgarde illat.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter