Fedezd fel a The Body Shop nyári illatait!

Perzselő napfény, lédús nyári gyümölcsök, frissítő mártózás a tengerben, trópusi alkony. Te milyen nyárra vágysz idén?  A The Body Shop nyári illatai az eredeti The Body Shop Love Etc…, Dreams Unlimited és a klasszikus White Musk parfümök friss, napfénnyel teli változatai, amelyek kedvenc nyári érzésvilágodat rejtik magukban.

Love Etc …Sun Kiss

Könnyed, vidám és pimasz illat a jázmin és a friss nektarin keverékével. Dominique Ropion parfümőr a nektarint egy meglepő napfényes összetevővel párosította, amely tökéletesen megtestesíti a nyári szerelem pikáns illatát. A Love Etc… Sun Kiss az eredeti Love Etc… illatot izgalmas virágok gyümölcsös keverékébe öltözteti. A bergamott, nektarin, neroli jázmin, szantálfa és borostyán alkotta Love Etc…Sun Kiss-szel merészen kihívó leszel. A kérdés már csak az: kivel töltöd a nyarat?

Dreams Unlimited Sun Fresh

A Loc Dong parfümszakértő által alkotott vibráló és frissítő illat a tengerek hűsítő erejét a lélek energiájával ötvözi. A Dreams Unlimited a The Body Shop eredeti illata a csodálatos közérzetért, a Dreams Unlimited Sun Fresh pedig az életöröm egy teljesen új világát tárja fel. Merülj el a hűs, pezsdítő illattengerben, és élvezd a pozitív energiával teli habokat! A ragyogó virágillatot gyümölcsös hullámmal ötvöző nyári parfüm mandarin, görögdinnye, neroli virág és nőszirom, valamint sós permet keverékéből készült.

White Musk Sun Glow

Elegáns, csábító és nőies illat a bazsarózsa és a lágy őszibarack keverékével. Domitille Bertier vidámsággal fűszerezett White Musk Sun Glow illata ragyogó virágok érzéki keveréke. Az állati eredetű pézsma helyett szintetikus pézsmát tartalmazó (állatokon végzett tesztek nélkül készült), jellegzetes White Musk  pézsmaillatot a szakért citrom, bazsarózsa, szantálfa és borostyán hozzáadásával frissítette. A White Musk Sun Glow a csábító nyáréji kalandok illata.

Személy szerint a White Musk Sun Glow a kedvencem, istenien bőrre simuló illat!:)



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter