Édes-misztikus-trendi: 10 parfüm a mai trend jegyében

Parfümdivatok jönnek-mennek, szerencsére nem túl gyorsan változnak, nem úgy mint a ruhadivat, amely gyakorlatilag évről évre átalakul, megújul. Tehát ha ma egy igazán trendi parfümöt megveszünk, az jobb esetben minimum 5 évig divatban is marad, addig pedig bőven elhasználjuk, éppen ezért bátran bíztatok mindenkit arra, hogy fektessen be egy nagyon trendi, nagyon mai illatba, csak a móka kedvéért is, hogy magán érezhesse a 2010 évek “leheletét”.

1. Yves Saint Laurent Black Opium

Nincs mese, a Black Opium lett az utóbbi évek egyik nagy befutója: vamp édes-kávés-fűszeres köntösben. Már edp és edt változatban is megvásárolható, figyelem, más a két illat!

2. Salvatore Ferragamo Signorina

Ha van bájos, szemet is gyönyörködtető trendi parfüm, akkor az a Signorina sorozat. Kis cuki, sikkes és értéki egyszerre. Én az Eleganza változatáért rajongok, pikánsan fűszeres és édes.

Signorina Eleganza Double Page
3. Burberry My Burberry

Szegény kis Burberry kapott hideget és meleget is, pedig szerintem érdekes a koncepciója. Virágos, édes, zöld-bőrös-púderes jegyekkel mélyítve. Valakinek ez túl sok, szerintem van alkalom, amikor jól jön ez a komplexitás.

4. Dior Miss Dior

Imádás, isteni, Dior minőség, cukiság, minden idők legcsajosabb, legbájosabb pacsulis illata. Kicsit fiaskónak érzem a kampány kellős közepén egy parfüm nevét megváltoztatni (Miss Dior Cherie helyett egyszer csak Miss Dior lett, ráadásul még a Miss Dior Cherie ideje alatt üveget is változtattak), már én sem tudom követni. Azt viszont tudom, hogy anno én hülye túladtam egy első kiadású Miss Dior Cherie-n, amit azóta is bánok.

5. Givenchy Ange ou Demon Le Secret

Ritka az olyan, amikor az “anyaillat” nyomtalanul egyre mélyebbre kerül a parfümériák polcain, míg egy sokadik változata igazi virágzásnak indul, és kézről kézre jár. Az Ange ou Demon Le Secret pontosan ilyen illat. Igazi jolly joker, tuti befutó, eddig mindenkinek tetszett, akinek megmutattam. Vicces, de a változatnak is 9 másik változata jelent meg, szóval a lényeg, hogy a Le Secret friss, zöld-citrusos, finoman édeskés illata mindenkit elbűvöl.

ange ou demon

6. Guerlain La Petite Robe Noire

A kis fekete óriásit robbant a parfümpiacon, édes-gyümölcsös, megkapóan bájos cseresznyés akkordja igazi francia sikket képvisel. No és persze Guerlain minőséget, ami mindig garancia a kiváló minőségű, szépen megkomponált illatokra.

7. Tom Ford Velvet Orchid

Tom Ford neve ma már fogalom parfümberkekben, hihetetlen a pasi, amihez nyúl, arannyá válik. Minden idők legizgalmasabb és legérzékibb parfümje lett a Black Orchid, hatalmas rajongótáborral (biztos forrásból tudom, hogy például Michael Jackson is rajongott érte), kissé szelídített, pajkosabb, játékosabb, bujább változata a Velvet Orchid, sok-sok kakaóval, rummal, mézzel és virágos akkordokkal. Ritka az olyan illat, amely az értékiséget, szexualitást ennyire kifinomult, luxusmódon tudja interpretálni.

tom ford velvet orchid parfüm

8. Giorgio Armani Si

Merjünk igent mondani az olasz Mester édes-vaníliás, pikánsan fanyarkás-zöld illatának, és legyünk sikkes, modern olasz dámák. Az utóbbi idők egyik kedvelt illata, főként kifinomult hölgyek számára.

9. Paco Rabanne Olympea

Nem lehet egyik válogatásból sem kihagyni ezt a különleges, sós-vaníliás parfümöt, amely olyan szintre emelte az édes-vaníliás illatokat, amelyet nehéz lesz másnak megugrani. Én sokszor használom, és még mindig megdöbbent és elkápráztat a bőrömön a száraz, meleg sós-vaníliás akkord ragyogása.

10. Roberto Cavalli Eau de Parfum

A vadmacskák és hivatalos bombázók illata Roberto Cavalli legnépszerűbb parfümje a Robert Cavalli Eau de Parfum. A vanília szuper-erotikus és tettre kész akkordja olyan fűszeres felhőben dorombol, amelytől az illat meleg, puha mégis vadmacskás lesz.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter