Dolce & Gabbana Light Blue Forever – parfümújdonság

20 éve kíséri mindennapjainkat a Dolce & Gabbana Light Blue illata. Lehet szeretni vagy éppen gyűlölni, de tény, hogy elképesztően sikeres lett az illatpáros, és még 20 év múlva is istenien tud állni azokon, akik tudják viselni. A slágerillatokkal az a baj, hogy ennyi idő után elcsépeltnek tűnnek, éppen ezért ad ki a márka újabb és újabb verziókat, fenntartva az érdeklődést a brand iránt. Nekem még mindig az alap Light Blue a top, már csak azért is, mert anyukám signature illata, és neki remekül ékk. Viszont a Light Blue Intense az, ami rajtam is szuperül muzsikált, el is használtam egy üveggel jó gyorsan. Ár-érték arányban szerintem kiváló darabok, 15.000 Ft-ért már beszerezhető egy kis, 25 ml-s üveggel akár!

Idén nyáron sem maradunk Light Blue nélkül, hiszen jön a Light Blue Forever! A Light Blue Forever női változata napfényes virágos illat lesz almával, citrusokkal, narancsvirággal, fehér virágokkal, virginiai cédrussal, kasmírral és fehér pézsmával. A Light Blue Forever Pour Homme összetevői: grapefruit, bergamott, ibolyalevél, ózon, fehér pézsma, pacsuli és vetiver. Szép türtkizes üvege és kupakja lesz, arany szegéllyel, nem lehet majd összetéveszteni az alap darabokkal.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter