Virágba borulnak a fák – 5 izgalmas virágos parfüm

A mandulafa már elvirágzott, a cseresznye még csak most fog, én pedig imádom ezt az időszakot, mesebeli illatorgia kacérkodik az orrommal akárhova lépek. Nekem igazán ilyenkor van kedvem bájosan “virágzó” illatokat hordani, és természetesen főként a cseresznyevirág az, amely feltölt tavaszi hangulattal.

L’Occitane Fleurs de Cerisier (Cherry Blossom)

A cseresznyevirágos illat, ennek a műfajnak az alfája és omegája. Bájos, zamatosan gyümölcsös felhangú illat, nincs nála jobb, ha valaki az üde/friss kategóriában keres virágos parfümöt. Nem túl tartós, így javasolom kiegészíteni a testápolójával és tusfürdőjével. Ezek viszont nagyon megérik az árukat, évek óta használom őket, élmény velük a testápolás.

Bond No.9. Chinatown

Gyantás, kissé waxos beütésű, tubarózsával mixelt barackvirág. Komplex, gazdag, érdekes illat, a niche szegmens első bestsellerei között tartják számon.

Escada Summer Festival

Ha már nem utazhatunk, legalább a vibe meglegyen: az Escada illatai mindig a nyári pezsgést hivatottak megjeleníteni. A Sunner Festival színtiszta cseresznyevirág egy kis jázminnal és szantállal. Egyszerű, lineáris illat, pont arra jó, amire teremtetett: hangulatba hoz!

Amouage Blossom Love

A luxusvirágzás Távol-keleti módra. Tömény, nagyon komplex, sokrétű illat, amelyben a cseresznyevirág könnyed tud maradni olyan összetevők mellett is, mint  a hasított bőr, amaretto, heliotrope, ylang-ylang, tonkabab és vanília.

Salvatore Ferragamo Signorina In Fiore

Olyan kis helyes, pirulós tavaszi illat, pezsgően friss és üde. Gránátalma savanykás jegye, a cseresznyevirág édeskés akkordja és a fás alapok egy könnyen fogyasztható, bájos tavaszi illattá állnak össze.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter