Louis Vuitton Les Parfums újdonságok

Louis Vuitton parfüm vonalon nem igazán hasít, pedig van közel 100 éves illata is, mégis 2016-ig kellett ahhoz várni, hogy kiadjanak Les Parfums néven niche kategóriát súroló parfümkollekciót. Ezek a kis egyenüvegben lévő illatok hasonlóak a high end márkák limitált kollekcióira, gondolom, az áruknak köszönhetően sem lettek túl elterjedtek parfümös berkekben. Idén újabb két darabbal bővült a kollekció.

Az Étoile Filante új illat 2021 elején jelent meg, amelyet a Grasse-ban komponált Jacques Cavallier Belletrud parfümőr. Az Étoile Filante jelentése: „hulló csillag”, és az illat állítólag egy értékes nedűt képvisel, amely az örömöt és a reményt ünnepli, azt az olfaktív módot, amely a ház egyedi illatpalackjában található.

“Tűzgömb az éjszaka közepén, a hulló csillag fényesen ragyog a mennyei boltozatban.
Odüssziája a végtelenben dühös versenyen tetőzik, megvilágítva egy éjszakát
fekete, mint a tinta, és ragyogó jövő felkutatása – amely összehozza az embereket.
Káprázatos táncoló csillag; összekötő határ nélküli utazás metaforája
egy önmagával, mint másokkal. ”

Az örömöt és boldogságot jelentő hullócsillagot a remény és az álmok megvalósításának szimbólumaként választják. Jacques Cavallier Belletrud, hogy felidézze ezt az örömöt, parfümöt kreált belőle, és elérte, hogy sugározzon a bőrön, az osmanthust, a Távol-Keleten megbecsült virágot választotta ehhez, amelyet gyermekkora óta imád.

Fejjegy: eper
Szívjegy: osmanthus, magnólia, jázmin
Alapjegy: fehér pézsma

Az On The Beach összetevői: yuzu, neroli, rozmaring, homok, rózsabors, kakukkfű, szegfűszeg, ciprus.

Kérdés, hogy Budapesten a LV boltban kaphatók-e.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter