Dior Hypnotic Poison – parfümkritika

Ha Karácsonyra gondolok, és egy parfümre kell asszociálnom, akkor mindig a Hypnotic Poison jut eszembe. Először is, valami mennyei, karácsonyi hangulatot idézően gourmand összetevőkkel van dúsítva, másodszor pedig a gyengéd, puha, érzéki és ölelni való illata az ünnep meghittségét idézi számomra. Kora gyermekkori emlék, csupán egy kósza kis emlékfoszlány maradt azóta, hogy valakihez olyan jó volt hozzábújni, mert finom, édes, puha illata volt. Nyilván nem Hypnotic Poisont viselt – 1998-as megjelenésekor én már nagyon nem voltam kisgyerek -, mégis az az aura, illatélmény maradt meg bennem, amit akkor éreztem.

Christian Dior Hypnotic Poison

A Dior ház kétség kívül egyik legismertebb parfümje, a valóban méregerős Poison számtalan variációt élt már meg, számomra a Pure Poison vagány és merész fiatalos illata is épp olyan telitalálat, mint a Hypnotic Poison szerelmi bájitalnak is felérő ultra érzéki és erotikusan lágy aromája. Mert ha érzékiségről beszélünk egy parfümnél, akkor valahol a Hypnotic Poisonnál kell kezdeni. Nem titok, hogy a vanília, és a pikáns fűszerek afrodiziákumként is működnek, pláne ha szinte harapnivaló összetevő közé ágyazzuk őket. A Hypnotic Poison vaníliája puha, meleg és krémes akkordok közé lett szorítva, mint a ragyogó mandula, a pézsma és az isteni szantál. E 4 összetevő garantálja a méregerős alapokat, melyek garantáltan órákig tombolnak a bőrön. A fejjegyben elhelyezett szilvával ízesített kókusz aromája rendkívül ütős és harsány, kétséget sem hagyva afelől, hogy nem egy szolid illattal állunk szembe. A szívjegy krémes fehér virágai (tubarózsa, jázmin) mellett a kömény pikáns kis antréja gondoskodik arról, hogy egy percig se legyen unalmas vagy sekélyes az illat.

hypnotic poison

Hipnotikus méreg valóban a javából, nem megfelelő “kezekben” túl domináns illatnak tűnhet, pedig ha egy igazán nőies és démonian vonzó nő viseli ezt az illatot, nincs az a férfi, aki ne fordulna meg utána. Ajánlott minden magabiztos és igazán “nőcis” nőnek!

Lelőhelye pedig az Iparfüméria.hu oldalon van, már 11.890 Ft-tól.

Végül egy kis kedvcsináló videó:

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter