Chopard Happy Spirit – parfümkritika

 

Ha olyan parfümöt keresünk, mely kifejezetten jó ár/érték aránnyal bír, a nagy múltú Chopard ékszercég Happy Spirit képében meg is találhatjuk. A kissé méltatlanul mellőzött parfüm pedig igazán megérdemelné, hogy legalább tavasszal mindenki viselje minimum 2-3 hétig, biztosra veszem, hogy ebben az időszakban csupa boldog és romantikától túlcsordult nő járna az utcákon.

A Happy Spirit egy kifejezetten bájos illat, mely önkéntelenül mosolyt csal az arcunkra. A kissé púderes felhangok között a málna visszafogottan édeskés illata bukkan fel, éppen csak annyira “hangosan”, hogy megalapozza a finoman “rózsaszín”, romantikusan bűbájos jelleget, majd utat enged az igazán izgalmas loncnak és osmanthusnak, melyek annak ellenére, hogy külön-külön roppant erőteljes és harsány illatúak, itt most kifejezetten bársonyos és púderesen édes arcukat mutatják. Az illat alapjegyei között lévő kasmírfa marad meg legtovább a bőrön, izgalmas elegyet alkotva az ámbrával és a pézsmával. Egyszerre visszafogott és elegáns hatást kelt, míg olykor a virágok krémes illatával mennyeien eleven illatfelhőt produkál.

A Chopardhoz híven gyönyörűen csiszolt, szinte ékszernek is beillő üvege a köves kupakkal gyönyörűen mutat a piperepolcon, így nem csak a szívet, hanem a szemet is melengeti:)

Azoknak a lányoknak, nőknek, hölgyeknek ajánlom, akik a Wish kapcsán megtapasztalták, hogy a Chopard a parfümök terén is a tökéletes eleganciára és sikkre törekszik, valamint azoknak, akik a hétköznapokban is a romantikus pillanatokat keresik, nyitottak a világ ezer szépségére.

Roppant kedvező ára mellett most ráadásul március 10-ig 10%-kal olcsóbban megveheted a Luxoryshop.com oldalon, ha a megjegyzés rovatba beírod: “Parfümblog”!

 

 



5 thoughts on “Chopard Happy Spirit – parfümkritika”

  • 🙁 Köszönöm a választ!
    Esetleg tudnál még segíteni, hol lehetne kipróbálni? Az üvege gyönyörű, az összetevői alapján sem tűnik rossznak, nagyon kíváncsi lennék rá, de sajnos eddig egy parfümériában sem találkoztam vele.

  • huh, ha jól emlékszem, akkor hatalmas csalódás volt nekem (nagyon szeretem Ferretti stílusát). Rajtam kifejezetten erőteljes, férfias jelleget öltött, sajnos nem lett kedvenc.

  • Szia!

    Nagyon érdekelne a véleményed az Alberta Ferretti edp-ről, kiadás éve: 2009.
    Köszi!

  • Sajnos még én sem tudtam megismerkedni a sorozattal, ha találkozol vele valahol, nekem is szólj:))) Viccet félre téve, most elkezdtem nyomozni, amint lesz valami eredmény, írok!
    Üdv!

  • Szia!Nagyon erdekel egy parfum a Hermes Ambre Nargulie !A Hermessens sorozatbol való.Egyszerüen nem tudom beszerezni!Segits nekem hol tudnám megvenni,es ismered -e ezt a parfumöt?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter