Antonio Banderas illatai

 

Antonio Banderas 10 napig kis hazánkban forgat, így mikor máskor lenne nagyobb apropója megismerkedni a Banderas parfümökkel, mint most.

Antonio az első között volt aki beszállt a  “sztárparfüm” bizniszbe, 1997-ben jelent meg Diavolo parfümje, mely hűen Antonio latinos vérmérsékletéhez ízig-vérig vérpezsdítően fűszeres illatra sikeredett. Nehéz megítélni, hogy mekkora sikere lett, sokan a hihetetlenül népszerű Dior Fahrenheithez hasonlítják, és nem jó értelemben. Mindenesetre nem vitatható, hogy a olcsóbb-középár kategóriás parfümök között igen népszerűnek számított, és üdítő jelenséget jelentett az Adidas deók között.

1999-ben kedveskedtek a Banderas rajongó hölgyeknek is, és megjelent a Diavolo per Donna, orientális-virágos összetevőkkel, mint a tea, viola, szilva és szantál.

 

 

 

Következő férfi parfümje a Mediterraneo lett 2001-ben, mely inkább a frissebb vonalat képviseli aromás-vizes jegyeivel: gyömbér, vetiver, bergamott és bors a főbb alkotóelemek.

2004-ben a Spirit sorozat első darabja, a Spirit for Men jelent meg, mely olyan népszerű lett, hogy a FiFi Awardson egyenesen két díjat is besöpört: legjobb csomagolás és az év férfiillata populáris parfüm kategóriában 2005-ben. Az illat titka a szépen adagolt orientális jegyek (tömjén, pacsuli, neroli, ámbra és fahéj) harmóniája.

2005-ben a női változata került polcokra Spirit for Woman néven, mely szintén díjat nyert, a közönség és a szakma kedvence lett egyaránt. Az orientális-virágos jegyekben gazdag illat főbb összetevői: pézsma, ribizli, szilva, narancsvirág és szantál.

A sorozat többi darabja: Spirit VIP, Spirit Night Fever.

 

 

 

 

A Blue Seduction sorozatot Antonio életritmusa, mediterrán hangulata és az óceán tisztasága ihlette. Orientális-fougere jegyekben gazdag férfiillat főbb összetevői a tengervíz, sárgadinnye, kardamom, fás jegyek, cappuccino és menta. A női változat virágos-vizes jegyei az édes gyümölcsök, krémes virágok és a friss aromák illatfelhőjéből bontakoznak ki.

A sorozatban található még: Seduction in Black és Blue Cool Seduction.

 

 

 

 

 

 

 

legújabb illatsorozata (2010) a The Secret: a 1 Million által gerjesztett édes-fűszeres illathullámot meglovagolva Antonio megint egy latin csődör jellegű parfümmel jelentkezett. Bőr, fahéj, pézsma, citrom és fás jegyek egy tipikus latin lover illata lehet. 2011-ben már meg is jelent a The Golden Secret mely hasonlóan a The Secrethez fűszeres-bőrös illat citrusok nélkül.

Habár Antonio csodás fürtjei már kissé megritkultak, bőre kevésbé feszes, és már nem az a csibészes mosolyú latin isten, még mindig az egyik legsikeresebb spanyol ajkú hollywoodi színésznek számít, akinek legújabb (The skin I live in) Almodóvar filmjét mindenkinek látni kell!

 

 

 

 

 

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter