Chloé Signature Naturelle – parfümújdonság

Nagy rajongója vagyok már sok-sok éve a Chloé parfümvonalának, a Chloé Eau de Parfum (mostanság Signature) nagy szerelem az életemben. Különösen azt kedvelem a márkánál, hogy – hűen önmagukhoz – maradtak a kaptafánál: a letisztult, kifinomult, minimalista stílusnál. Talán a Love, Chloe volt az egyetlen illatuk, amely szakított ezzel a hagyománnyal (nem is maradt fent a márka kínálatában).

Mondanám, hogy a”Signature” vonalból minden illatuk megvan, de ez nem lenne igaz, valahol az EDT, Fleur, és Intense környékén elengedtem a vonalat, mert jöhetett bármilyen változat, az első Eau de Parfum volt az, amiért állandóan nyúltam.

Az új Chloé Eau de Parfum Naturelle a jól ismert “Chloé” új változata. Azt mondja, hogy:

“Az új Chloé Eau de Parfum Naturelle visszatérés a tiszta és egyszerű formához.”

Ez azt jelenti, hogy a Naturelle 100%-ban természetes alapanyagokból álló, vegán illat.

“A 100%-ban természetes eredetű illatot etikus, fenntartható gazdaságból származó összetevők alkotják, a csomagolás gyártása során pedig ügyeltek arra, hogy annak minél kisebb legyen a környezetre gyakorolt hatása. A Chloé modern fás jellegű rózsája teljes pompájában virágzik és együtt rezeg a bennünket körülvevő világ hangulatával. Mivel egy természetes eredetű formula esetében jóval kevesebb összetevőre van szükség, a parfüm összetételének kialakítása önmagában elismerésre méltó teljesítmény. A Chloé Eau de Parfum Naturelle vegán illat, amely 100%-ban természetes eredetű összetevőket, természetes úton kinyert alkoholt és vizet tartalmaz. Mentes filterektől és mesterséges színezékektől, kizárólag nagy gonddal összeválogatott magas minőségű alapanyagokat tartalmaz.”

Az, hogy egy illat vegán, manapság már nem nagy kunszt, de az, hogy egy teljesen természetes alapanyagokból összeállított illat jól van-e összerakva, és az hordható és nem esik atomjaira, nos az már művészet. Ha az összetevőket nézzük (citron, feketeribizli, rózsa, neroli, mimóza és cédrus), igazán ígéretesnek tűnik, és el is hiszem, hogy ezeket etikus, természetes forrásból szerezték be. Nagyon szeretném, hogy ez az illat működjön, mert tudom, hogy nagy igény lenne az elegáns, minimalista, ugyanakkor karakteres természetes illatokra.

Így olvashatunk az összetevőkről bővebben:

“A kezdetektől a Chloé védjegye az üde és különleges rózsa. Ez az autentikus virág jutott főszerephez Michel Almairac parfümör kreációjában az új illat szívjegyei között. A rózsa – amely bolgár biofarmról származik – a legnemesebb formájában van jelen az illatkompozícióban. Az esszenciális rózsa bársonyos csokorban fonódik össze a nerolival, és remekül kiemeli a citron és a feketeribizli rügyek élénk üdeségét. A lágy, nap melegét idéző mimóza abszolútum érzéki virágos kisugárzása együtt vibrál a cédrusos alapjegyek egyedi rezgésével. Az erőteljes, mégis finom, jellegzetes fás utóillat órákon át érezhető. A rózsán kívül számos más összetevőt is nagy gonddal válogattak össze: a citron és neroli esszenciák Marokkó és Olaszország fenntartható gazdaságaiból származnak.”

Árak és kiszerelés:

Chloé Signature Naturelle Edp 30ml – 25.990Ft

Chloé Signature Naturelle Edp 50ml – 36.990Ft

Chloé Signature Naturelle Edp 100ml – 49.990Ft

Megvásárolható már a Douglas, Müller, Marionnaud parfümériákban.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter