Carolina Herrera 212 VIP Rosé – parfümkritika

Kevés olyan parfüm van, melynek annyi változata (flankere) jelent már meg, mint a 212: ha a férfi és a női változatot is figyelembe vesszük, akkor 37 darabot számolhatunk össze. Bevallom, ilyen esetekben már fel sem kapom a fejem az új változat megjelenésekor, ez pedig hiba, mert lemaradhatok egy új, izgalmas illatról. Milyen jól tettem, hogy pár napja parfümfelderítő körutam során adtam egy esélyt az új 212 VIP Rosénak, mert most egy igazán nőies és érzéki illatélménnyel lennék szegényebb.

212_VIP_ROSE

A 212 VIP nem az én világom, az én ízlésemnek túl édes, de mondhatnánk azt is, hogy pimaszul fiatalos, vagány illat. A 212 VIP Rosé egészen más. Fiatalos, de már egy érettebb, nőiesebb karakter bontakozik ki az üvegből – sejthetően a Rosé elnevezésből is -, annak ellenére, hogy a “klasszikus” virágos-gyümölcsös parfümök közé sorolandó (amiből már néha sok). Pezsgővel megbolondított barackvirág, nagyon eleven, friss és egyben izgalmasan nőies akkord, hozzá egy nagy adag gyümölcsös jegy, ami a partihangulatért, a fiatalos és gondtalan szórakozás érzetéért felelős, mindez beleültetve fás-pézsmás-ámbrás alapokba, melyek finom púderes és intimitást sejtetően lágy tónusa a túl édeskés gyümölcsös akkordokat érzékibb, nagylányosabb aura felé terelik.

Szerintem telitalálat Giselle Bündchen mint az illat arca, tökéletesen passzol az illat hangulatához Giselle személyisége, megjelenése. Ha szeretnétek egy divatos, nőies és érzéki illatot, mely a fiatalságot, gondtalanságot és laza nőiességet hirdeti, próbáljátok ki az új Carolina Herrera 212 VIP Rosét.

Az iparfüméria.hu netes parfümériában már kapható!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter