Calvin Klein Endless Euphoria – parfümújdonság

Februárban került a hazai parfümériák polcaira a méltán népszerű Calvin Klein Euphoria legújabb változata, az Endless Euphoria. Az illat nőies, virágos-gyümölcsös, frissítően könnyed és sugárzóan bájos, az Endless Euphoria az ikonikus, provokatívan túlfűtött Euphoria illat légies újjászületése, cseresznyevirág szirmok szőtte álmodozás, melyet tiszta érzékiség leng körbe. A Calvin Klein Endless Euphoria illat cseresznyevirág lebilincselő akkordjával nyit, melyet zamatos mandarin és bergamott tesznek hangsúlyossá. A szívillatban kibontakoznak a csábító virágok, ibolya, rózsa, orgona, végül az alapillat meleg jegyei,  bambusz, szantál, ámbra és pézsma keverednek a felemelő, elvarázsoló, álmodozással átitatott kreációban.

Calvin Klein Endless Euphoria Edt box small

“ellenállhatatlan csábítás

felemelő álmodozás

határtalan szárnyalás

Calvin Klein Endless Euphoria: légies ? érzéki ? könnyed”

Összetevők

fejillat:  cseresznyevirág, mandarin, bergamott

szívillat: ibolya, rózsa, orgona

alapillat: bambusz, szantál, pézsma

A parfüm üvege az ikonikus forma könnyed, nőies változata: magasabb, lekerekített forma, gyengéden nőies barack szín,  letisztult elegancia és kifinomult stílus árad belőle.  Az aranyszínű, négyszögletes kupak és a parfümbe merülő levendula színű pipetta, mind a gondosan megtervezett design modern elemei.

A Calvin Klein Endless Euphoria reklámkampányában a fiatal, feltörekvő magyar modell,  Vanessa Axente úgy jelenik meg, akár egy érzéki, álomszerű látomás a hajnali fényekben.  Halványkék égbolt,  ragyogó napsütés teszi felemelővé a képet. A modell egy Calvin Klein kreációt visel, ami felidézi az illat légiességét, elragadóan nőies bájosságát. utalva az üveg design elemeire és a fő illat motívumra, a reklámkép áttűnő színei a gyengéd baracktól  az érzéki levenduláig terjednek.

Itt nézhetitek meg a kampányvideót!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter