Cacharel Amor Amor Forbidden Kiss

Igazi kis kedvenc számomra a Cacharel parfümház, hiszen kifejezetten jó áron izgalmas, egyedi illatokhoz lehet hozzájutni, a legtöbbjük pedig végérvényesen bevonul a parfüm halhatatlanok népes csarnokába, mint a Lou Lou, Anais Anais vagy éppen a Amor Amor (megfigyeltétek, hogy márka előszeretettel ad ismétlődő neveket a parfümjeiknek?).

2003-ban robbant be a szerelem rózsás elixíre, az Amor Amor. A ma már 19 különböző változatban kapható Amor Amor titka nem más, mint a rózsa fiatalos oldalának bemutatása édes-gyümölcsös jegyekkel. Egyszerre ragyog ki belőle egy kosárnyi citrus, árasztja mézédes akkordját a vanília a tonkababbal, és érzékivé festi sok-sok fehér és puha virágos jegy. Igazi szerelmi bájital!

Sokan nem is tudják, hogy amikor elsétálnak a parfümériában a Cacharel polc előtt, mit hagynak ki! A 2011-ben megjelent Amor Amor Forbidden Kiss kiváló képviselője az ellenállhatatlanul finom krémes vaníliás kávé illatoknak (ugye-ugye, aki szereti az YSL Black Opiumot, az most rohanjon kipróbálni), ami ritka, mint a fehér holló.

AmorFKISS_bottle_face2

Kissé Twilight-ra hajazó betűtípus (no meg a név, Tiltott Csók), egyértelműen mutatja, hogy a fiatal korosztályt célozták meg az illattal, pedig ez meglehetősen igazságtalan, nyugodtan tegyen egy próbát az idősebb korosztály is vele, mert érdemes! A fejjegy a jól ismert erőteljes, sziporkázó citrusokkal nyit, csak kissé édesítve tálalják gyümölcsös akkorddal, és pikáns rózsaborssal. A lényeg szépen előbújik a szívjegyből, erőteljes kávé aroma frangipanival és bazsarózsával. Abszolút kettősség: az elbűvölően bájos puha púderes akkord mellé egy erősen érzéki krémes virágos jegy egy letaglózóan erőteljes kávés tónussal. Amit aztán szépen megpuhít az abszolút pézsmás-vaníliás alap, benne fás tónussal, amely kissé karcossá teszi az illatot (nincsen rózsa tövis nélkül).

Cacharel_Forbidden_Kiss

Tegyetek egy próbát a Cacharel Amor Amor Forbidden Kiss parfümmel, a kávé ilyen édeskés, púderes körítése nagyon izgalmassá teszi, arról nem is beszélve, hogy már 7400 Ft-tól kapható!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter