By Terry és Terry de Gunzburg újdonságok ~ nyereményjátékkal!

Beindult a nyári szezon, és mi mással is kezdődhetne, mint a már nálunk is kapható luxusminőségű By Terry legújabb, “must have” nyári sminkkollekciójával és két fantasztikus illattal, mellyel idén májusban bővült a Terry de Gunzburg Oud Colletion.

SUMMER Visuel Gamme BDA Madison parfümériában ismerkedtünk meg a legújabb kollekcióval, és rajongás volt első látásra, – elmondhatom, hogy elfogult vagyok, hiszen számomra már bizonyítottak a By Terry kozmetikai termékek, melyekről itt olvashattok – hiszen a By Terry beauty termékek valódi nőknek szólnak, valódi élethelyzetekre. Mivel naponta használom a Cellularose Moisturizing CC krémet, tudom, hogy egy ilyen csúcsminőségű kozmetikummal mennyivel könnyebb egy elfoglalt nő élete.

A Bohemian Splash névre keresztelt új, nyári sminkkollekcióban helyet kapott a világhírű Mascara Terrybly vízálló változata, a tavaly már nagy sikert aratott Tea to Tan új, testre és arcra is használható, XXL méretű kiszerelése, és nagy kedvencem, az Aqua Tint ajak- és arc színező folyadék. Próbáltam már különböző márkák ajakszínező tintáit, de eddig egyik sem vált be: vagy durván szárították az ajkam, vagy foltosan ivódtak fel, de az Aqua Tint amellett, hogy isteni vizes-hűs hatású először az ajkakon, meseszépen színeznek és nem utolsó sorban tartósak! (rajtam, és mindenki máson is csodás volt a Frosen Mandarine árnyalat)

Az Eye Desiner paletták közül mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbbet. A Harmonie No.1 “Smoky Nude” a megtestesült nude look, kezdőktől a haladókig bárki csodás természetes hatású sminket készíthet el a segítségével. A Harmonie No.2 “Color Design” paletta pedig izgalmas színekkel, vibráló párosítással és frappáns színharmóniával varázsolják élénkké a tekintetet.

by terry color paletta
Color Design paletta

“Legyél a saját smink mestered! Terry de Gunzburg mesteri színérzékkel összeállított palettái: időtlen szépség és elegancia! Divatos, ragyogó, egymással harmonizáló, intelligens színek, hogy megkönnyítsék az utazásaidat, és a hétköznapokon is profi sminket alkothass magadnak!

Hosszan tartó színek reggeltől estig / estétől reggelig! Ásványi por és mikro-pigmentek tökéletes kombinációja a makulátlan fedésért, így a por nem csomósodik és nem ül bele a szemhéj kis ráncocskáiba!

Wet&Dry textúra – vizesen élénk színek, kissé fémes hatással, szárazon bársonyos visszafogottság!”

by terry nude palettaTerry de Gunzbung 2013-as varázslatos Terryfic Oud illatával kiérdemelte a legjobb oudos illatok ranglistájának előkelő helyezéseit, idén pedig kollekcióvá bővült két új illattal, mellyel az oud sokoldalúságát kívánta Terry de Gunzburg bemutatni. Meghökkentő mégis működik: a Terryfic Oud L’Eau egyszerre rendelkezik az oud csodálatos, misztikumba hajló erejével és a nyári kölnivizeknek az üde és játékos könnyedségével. Provance-i levendula, mediterrán citrusok és balzsamos orientális jegyek egyszerre kényeztetik érzékeinket.

terryfic oud colletionSzámomra is meglepő volt, hogy a meleg ellenére mennyire jóleső érzés volt viselni a Terryfic Oud Extreme parfümöt: élveztem, ahogy a rózsa és az oud klasszikus párosa lüktet a bőrömön, a maga érzéki, erőteljes, mámorító módján. És cseppet sem volt túl sok, sőt! Bátran ajánlom (nem csak) orientális illatok rajongóinak, hogy tegyenek egy próbát a különleges Terryfic Oud kollekció darabjaival, izgalmas olfaktív élménnyel lesznek gazdagabbak!

2015-05-17 21.15.32

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Az alábbi kérdésre helyesen válaszolók közül kisorsolunk egy egyedi, exkluzív ajándékcsomagot, melynek tartalma két darab, eredeti Terry de Gunzburg illatminta, egy By Terry neszesszer, három arcápoló minta a legújabb Cellularose arcápoló családból, és egy nappali sminkre feljogosító kupon, mellyel kipróbálhatóak a By Terry sminkújdonságok is.

A kérdés pedig a következő:

Melyik hazai parfümériában találhatóak meg a By Terry beauty termékek és a Terry de Gunzburg parfümök?

A választ erre az email címre (info@parfumblog.hu) várjuk május 21. éjfélig! A szerencsés nyertest emailben értesítjük!

Andrea

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter