Betty Barclay Pretty Butterfly – parfümújdonság

Érdekes, eddig nem is esett szó a Parfümblogon a Betty Barclay parfümökről, pedig igazán könnyed, hétköznapokon kiválóan viselhető illatok. Legújabb darabjuk, a Pretty Butterfly kifejezetten tavaszra tervezett, légies és kecses illat, akárcsak a pillangó szárnycsapásai.

betty barclay pretty butterfly“A Betty Barclay Pretty Butterfly illat a tavaszi, pihe könnyű virágszirmokat idézi és ezzel kiemeli a természetes nőiességet. Viselőjét egy olyan kifinomult illatkompozíció öleli körbe, mely egy vérpezsdítő fejillattal indít, majd átleng egy puha, növényi összhangzatokat felvonultató szívillatba. Az értékes arab Rose de Taïf intenzív illatjegye mágikus vonzerőt áraszt a parfüm számára. Az illatot egy púderes alap kerekíti le, mely álomra csábít.”

vetty barclay pretty butterfly
Kifejezetten gusztusosra sikeredett a kampány, a pillangókat szeretem, úgyhogy mindenképpen ki fogom próbálni. Érdemes vetni egy pillantást az összetevőkre:
Fejjegy: Maracuja, szeder, citromSzívjegy: Gyöngyvirág, fehér ibolya, Rose de TaïfAlapjegy: Fehér pacsuli, mósusz, rózsafa

Puha, tiszta, légies illatra számíthatunk, a taif rózsa nagyon ígéretesnek tűnik! És ha hozzáteszem, hogy van, aki a Dior Miss Dior Blooming Bouquet-hez hasonlítja…
A következő kiszerelésekben vásárolható meg:
Eau de Parfum 20 ml, Eau de Toilette 20 ml és 50 ml, Desodor Natural Spray 75 ml, tusfürdő, testápoló. Nagyon jó áron beszerezhető a parfümériákban.
Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter