Béterv Illatvacsora – új évad, új események!

Emlékeztek még a Béterv Illatvacsorájára? Szylwy kolléganőm volt olyan szerencsés, hogy részt is vett egy fantasztikus vacsorán, melyről részletes posztot itt olvashattatok. Nos, a Béterv az új évadra igazán beújít! A Béterv honlapján olvashattok az éppen aktuális programokról, vacsorákról, de kimazsoláztuk nektek a legizgalmasabbakat!

1100002

2014. Október 17. – 3Bé EST

helyszín: Béterv, Aradi utca 59.

Három Biró – három illat, kilenc fogás

Biró Lajos – Bock Bisztró, Biró Norbert – Barakka, Biró Botond – Béterv

2014. November 14. 

Béterv II. születésnapi illatvacsora Sárközi Ákossal (Borkonyha)
helyszín: Béterv, Aradi utca 59.

Ami pedig egyszerűen zseniális:

Wellness hétvégék illatvacsorákkal a Mecsek szívében!

Helyszín:  Ambient Hotel**** Sikonda

“Az Ambient Hotel & AromaSpa**** Sikonda névre keresztelt komplexum a Mecsek völgyének egyedi mikroklímájára építve az illatokat helyezi fókuszba. Az üdülőfalu kiváló természeti adottságai folytán rendkívül jó levegővel rendelkezik… 

…ez adta az alapötletet az ?illathotel? elgondolásnak, amelynek keretében a szálloda néhány szobája egy-egy illat köré épül. Az illatos szobákban a levendula, a vanília, a menta vagy éppen a mandula éppen úgy felfedezhető a fürdőszobai bekészítésekben, mint a belsőépítészeti motívumokban.

Az egyedi koncepció a szobák illatosítása és belsőépítészetei megoldásai mellett tetten érhető a wellness részlegen, de még az étlapon is.”

Igazán izgalmasnak ígérkezik az  Illatvacsora a Láthatatlan kiállításon 

helyszín: Millenáris – Láthatatlan kiállítás

Megillatozni egy parfümöt, utána megkóstolni a fűszert. Izgalmas játék? Tegyük még bámulatosabbá, mindezt sötétben! Amikor kiesik egy érzékszervünk, a többi felerősödik… az illatokat erősebbnek érezzük, az ízeket intenzívebbnek…

1100014

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter