Beauty-percek: IsaDora Palm Beach nyári kollekció 2018

Nálam minden évben a vakáció kezdetével kezdődik meg az igazi nyár (annak ellenére, hogy még javában dolgozom utána is), ilyenkor már a munkahelyemen is kibontakozhatok, és bátrabban feltehetem magamra a merészebb, színesebb sminkeket is. Ebben “emberemre” akadtam az IsaDora új, nyári kollekciójában, hiszen a Palm Beach-re keresztelt kollekció csak úgy tobzódik a színekben, a ragyogásban.

Türkiz, lila, zöld, élénk, fényes és ragyogó – ezek a kulcsszavai az idei nyárnak. Tudjuk, nyáron mindent szabad! Jöhetnek a bronzosítók, a csillogó-fényes highlighterek, a színes sminkek, az élénk színekben játszó körmök. Persze, mindezt bárki a saját ízlésére szabhatja, aki akarja, túltolja, aki akarja, az pedig csinálhat egy ragyogó kis nude sminket csipetnyi bronzos beütéssel. Már olvashattatok a blogon az IsaDora nyári kínálatáról (itt felidézheted), amelyben bronzistennőként ragyoghatunk, a Palm Beach kollekcióval ezt felturbózhatjuk kedvünkre.

Az alap, amely körül a kollekció forog, az új, élénk színekben pompázó négyes szemhéjfesték (16 Palm Beach), benne két türkiz árnyalattal, amelyet az aranyló színű világos színnel lehet tompítani, s kiemelni a mélykék negyedik színnel. Érdemes játszadozni a színekkel, s próbáljunk meg elrugaszkodni a megszokott sémáktól, használjuk az alsó szemhéjunknál is a színeket, higgyétek el, nem lesz sok! Nem durván erős színek, szóval lehet őket bátran rétegezni, visszafogottabbak is tudják viselni őket egy rétegben.

Kedvenc darabom a vízálló görgős szemhéjtus, amely most nyáron 3 imádni valóan vagány színben kapható: lila, kék és zöld. Naná, hogy a zöld tetszik a legjobban. Rendkívül élénk, erőteljes színe van, amelyet a csillámok is feldobnak. Nekem még barátkoznom kell a görgős fejjel (az ecset áll kézhez), de tény, hogy az ívet (szárnyat) a görgővel lehet a legjobban meghúzni. Must have cucc!

Imádom az olyan darabokat, amelyek többfunkciósak. A táskámban mindig kell lennie ajakápolónak, rúzsnak, púdernek és szájfénynek. Az új Glossy Glow stick igazi jolly jokernek bizonyult. Egyszerre használhatjuk arcra, ajkakra és szemre. 3 árnyalatban kapható, fényesen ragyogó színek, amelyek puha, méhviaszos alapokba vannak préselve. Nagyon krémes, könnyű vele dolgozni. Praktikus kiszerelés, és egy életre elég mennyiség van benne. Én a legvilágosabb (Dewy Halo) árnyalatot használom, imádom, ahogy a fénynél csillog.

És ha már többfunkciós termékek, akkor idén nyáron sem maradunk színezett ajakápolók nélkül. Mindig van a táskámban egy Twist-Up Gloss stick hidratáló szájfény, persze az évszaknak megfelelő árnyalattal, mert ajakápoló függő vagyok, és imádom, ha van egy kis színe. És hogy miért jó ez a Twist-Up szájfény? Mert praktikus ceruza formájú, csavaros kivitel (így tuti nem folyik ki), és tényleg jól hidratál. Természetesen a szín nem erős, épp csak egy kis bájos tónust ad az ajkaknak. Tökéletesen office barát vagy épp csak feldobod a medence mellett, hogy mégis legyen valami szín az ajkakon. 3 új színben kapható, én a barackos Beach Peach-t használom.

A kollekcióhoz tartozik a már ismert Wonder Nail körömlakk három új árnyalata, egy pezsgő fehér, egy türkiz és egy holografikus kék. Most mondjam, hogy mind kell? 🙂 És ha nem elég a színekből, akkor a smink kiegészíthető a színes Grand Volume Lash Color szempillaspirállal, én továbbra is a kéket nyúzom, és nincs ember, aki ne dicsérné meg, garantált a feltűnés vele!

Az IsaDora újdonságait a Douglas parfümériákban keressétek, gigantikus állványuk van, rajta minden földi jóval. Ha többet szeretnél megtudni a kollekcióról, akkor nézegesd meg az IsaDora magyar nyelvű honlapját, vagy a facebook oldalukat.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter