Beauty-percek: IsaDora őszi újdonságok

A svéd IsaDora márkát évek óta használom és szeretem, úgyhogy van már bőven tapasztalatom arról, hogy milyen jó minőségű a középárkategóriás beauty márka, amely kizárólag a Douglas parfümériákban kapható. Abszolút kedvencem a márkától a szemhéj alapozó (Eye Primer), nélküle nem sminkelek, valamint a kis kefével ellátott szemöldök cerua, amelynél jobbat még nem láttam. A négyes Color Correcting korrektor körülbelül 2 éve megvan, napi szinten használom, és igazi kis mindenes, ha bőrhiba eltűntetésről van szó. Még számos terméket említhetnék, amelyek beváltak, de most legyen szó az új őszi kollekció(k) darabjairól, mint újdonságokról! Körülbelül annyira várom az IsaDora szezonális kollekcióit, mint kislányként a Mikulást. 🙂 Imádom, hogy az IsaDora kollekciókban, szettekben gondolkodik, minden visual oltárira gusztusos, és feléleszti bennem a harácsösztönt, és be akarom mind szerezni. A tavaszi kollekcióból a  négyes szemhéjfesték olyan csodás, hogy amikor viselem, lépten-nyomon megállítanak, hogy mit viselek, úgyhogy nagyon vártam az új őszi színeket is.

isadora-2016-osz-parfumblog

Idén ősszel több tematikus sminkkollekció jelent meg az IsaDora kínálatában. A Bohemian Flair a 70-es évek színvilágát, vintage, bohó hangulatát idézik. A szemek őszi, bársonyos és selymes színekben pompáznak, melyet 3 palettával érhetünk el (Bohemian, Vintage Velvet, Soft Suede). Én a Soft Suede szemfestékpalettát használom, benne a barna négy árnyalatával. Egy matt, két selyemfényű és egy bársonyosan telt barna, amelyek sötétebb árnyalatúak, úgyhogy hangsúlyos smink elkészítésére kiválóan alkalmasak. A már megszokott IsaDora minőség: könnyen felhordható, rétegezhető sznek, kellően pigmentáltak, nem potyognak, nem mosódnak el, és kibírnak a mozgó szemhéjon jó pár órát (sőt!). Úgy vagyok velük, mint Gombóc Artúr a csokoládéval, mindegyiket szeretem. Érdemes szezononként beszerezni egy-egy divatos négyes palettát, kitart bőven!

Legújabb profi húzásuk a pirosító kínálat finoman szólva is felturbózása. Végre egy márka, amely felismerte, hogy nem mindenkinek passzol a bőréhez az a 3 tipikus árnyalat, amelyet a legtöbb márka knálatában le lehet érni. A Perfect Blush selyemfényű, bársonyos arcpirosítói 9 árnyalatban érhetőek el, matt és gyöngyházfényben kaphatóak.

isadora-osz-2016-sculpting-ruzs

Az őszi kollekció egyik újdonsága a Scult Your Lips ajakrúzsok melyekhez árnyalatban tökéletesen passzoló vzálló ajakkontúr ceruzák kaphatóak, így lehet tökéletesen formázni, teltebbé varázsolni az ajkakat. Én a Berry Kiss és a Nude Blush árnyalatokat használom, a nude árnyalat laza hétköznapokra, a Berry Kiss pedig alkalmakra hű társ, természetesen a legújabb trendeknek megfelelően. Közepesen tartós, hidratáló hatású rúzsok, amelyek krémes hatású, intenzv színűek.

Jó pár évig használtam az Estée Lauder Double Wear alapozóját, aztán váltottam, mert zavart, hogy sosem volt kapható az én árnyalomban, és úgy kell kikevernem két árnyalatból, de erős, egyenletes és tartós fedését ezidáig egyik alapozó sem tudta pótolni. Ezidáig. Mert az IsaDora Cover Up alapozója úgy tűnik, átveszi a helyét! A Clasic Cover árnyalat pont passzol a már nem napsütötte bőrömhöz, és erős/közepes fedése elfedi a bőrhibáim legtöbbjét, maszk/vakolathatás nélkül. Könnyű, nem nehezti a bőrt, nem húzódik, nem zsírosodik ki, és ha púderrel megerősítem, akkor kitart fixen jó pár óráig. A Cover Up alapozó és korrektor egyben, a leírás alapján minden bőrtípusra alkalmas, szatén hatású, és tartós. Tegyetek vele próbát, nekem bevált!

isadora-black-white-2

Végére hagytam az idei ősz kedvenc kollekcióját! A monokróm smink kollekciója, a Black & White annyira vagány és egyedi! Imádom minden darabját. Kezdjük a két szemceruzával. Nos, a fekete brutális darab! Intenzív, valóban élénk fekete színű vonalat lehet vele rajzolni. Különleges, kúp alakú, nem igényel hegyezést. Krémes, istenien siklik a szemhéjon (semmi vésés meg ilyesmi), cserébe tartós és nem ragad fel a szemhéjra. Imádom! A fehér színű ceruzával lehet kiemelni, ellensúlyozni, bátran lehet kísérlezetni, próbálgatni, hogyan mutat rajtunk a legjobban. Amire már rég vágytam, az a matt fényű fixáló púder, amely áttetsző színű. Láthatlan fátyolként mattitja és fixálja a sminket, nagyon kevés elég belőle, szóval érdemes befektetni egybe, kb életünk végéig kitart! 🙂 Amit nekem be kellene szereznem hozzá, az egy jó púderecset, mert pamacsokkal nem olyan jó felvinni. (kapható hozzá ecset az IsaDora kínálatában)

isadora-wonder-bar

Végül a kollekció fénypontja, a limitált kiadású Color Wonder Bar Smokey Eye 12-es paletta! Fényes és matt hatású, nagyon intenzív színekkel játszó paletta, csakis olyanoknak akik nem félnek az erőteljes, hangsúlyos sminkektől. Nekem sajnos még nincs, de úgy döntöttem, hogy majd születésnapomra meglepem magam vele! Hiába, paletta függő vagyok, na! 😀

Az IsaDora honlapján naprakészen tájékozódhattok a elgújabb termékekről, a márka magyarországi facebook oldalán pedig inspirálódhattok a legjobb trendekből! Az IsaDora termékeket a Douglas parfümériákban vásárolhatjátok meg!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter