Beauty-percek: By Terry Rouge-Expert Click Stick rúzs

Innováció: rideg, idegen szó, pedig hogy imádom azt amit jelent! Innováció, fejlődés, valami új-jobb-szebb megalkotása, amely jobban működik, praktikusabb, mint az elődei. Fura ezt a szót a szépségápoláshoz kötni, pedig itt is laborok, szakemberek sokaságai kutatják, tervezik, kísérletezik ki a jobbnál jobb termékeket. Egyes márkák ebben élen járnak, mert figyelembe veszik a termékeiket használók véleményét és/vagy maga a márka megálmodója olyan hús-vér ember, aki használja is a termékeket, vagy legalábbis dolgozik velük.

by-terry-rouge-expert

A By Terry márka pontosan ebbe a kategóriába tartozik, egyszerűen úgy érzem magam a márkával kapcsolatban, hogy abszolút a felhasználókra szabott, luxusminőségű termékeik azért vannak, hogy én minél könnyebben, egyszerűbben a lehető legszebb legyek, kompromisszumok nélkül. Felsorolni is nehéz, hány és hány termékük világbajnok a maga kategóriájában, azt viszont érdemes megjegyezni, hogy a legnagyobb, legprofibb sminkesek előszeretettel használnak By Terry termékeket, amin én egyáltalán nem csodálkozom.

Legújabb őrületük a Rouge-Expert Click Stick rúzstolla. Toll-kényelmes, toll stick, azaz pálcika, vagy rúd (vagy toll) formájú rúzs, amelynek vége speciálisan kialakított csepp alakú azért, hogy a lehető legpontosabban és leggyorsabban tudjuk felvinni a rúzst, kontúr nélkül, mert itt a kontúr maga a rúzs! És hogy mit tud a rúzs? A 3 az egyben Rouge Expert gazdag textúrájú, mint egy balzsam, precíz, mint egy szájceruza és intenzív, mint egy prémium kategóriás pigmentált rúzs. 25(!) árnyalatban kapható, őrület, nem? Komolyan mondom, képtelenség csak 1 darabot választani belőle, mert szebbnél szebbek. Külön piros pont a “click”-ért, hiszen a rúzs végén lévő kis gombbal tudjuk “kikattogtatni” a megfelelő mennyiséget a rúzsból, így nem történhet meg az, ami velem oly gyakran, hogy túl tekerem a rúzst, és letörik, betörik, vagy megsérül.

by-terry-rouge-expert

Én a 22-es Play Plum árnyalatot használom, most divatos, sötétebb, mélyebb lilás-bordós árnyalat, ami csodásan fehérnek mutatja a fogakat. Puha, krémes érzés a felvitelnél, a szájon pedig szinte azonnal szétterül, nem ragad, nincs síkos-csúszós érzet, mint a hidratáló rúzsoknál általában. Nem kifejezetten “csókálló”, azaz nem bír ki egy napot, de evés-ivás nélkül jó pár óráig intenzíven megmarad az ajkakon.

by-terry-rouge-expert2

Magyarországon Budapesten a Madison parfümériában fedezhetitek fel a By Terry kozmetikumokat és parfümöket, az Andrássy úton, az Opera mellett. Lehetőség van arra is, hogy telefonon időpontot kérjetek személyre szóló sminktanácsadásért, ha bizonytalanok vagytok abban, hogy melyik By Terry termékkel gazdagítsátok a neszesszeretek. Részletek a Madison facebook oldalán.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter