Beauty-percek: Clarins őszi újdonságok

Mindjárt azzal kezdeném, hogy nálam megvan az év leginnovatívabb beauty terméke! A Clarins legújabb őrülete, a BOOSTER. Így, csupa nagybetűvel. Kérem szépen, ha hinni lehet a reklámnak, akkor 10 év kutatómunkája fekszik benne, és megérte rá várni.

booster

És hogy mi is az a booster? Egy új szépségápolási lépés, ami olyan lustáknak való mint én, és olyanoknak, akik nehezen tudnak megválni a már jól bevált arckrémüktől, de igényelnének valami pluszt. A booster egy kis cseppentős üvegecske, benne olyan hatóanyag koncentrátumok, amelyeket te keverheted bele a már megszokott arckrémedbe, akár este akár reggel. 3-5 csepp elég abból a boosterből, amely a te problémáidra lehet gyógyír, belecseppented a tenyeredbe kimért krémedbe, összevegyíted vele és már kenheted is. Zseniális! Már csak azért is, mert például vegyünk engem: sajnos olyan vízhiányos és problémás a bőröm egyszerre, hogy gyakorlatilag minden arckrémtől tiszta pattanás leszek, viszont muszáj őrült módon hidratálnom is, mert nagyon húzódik, száraz, erre pedig a hosszú évek kutatómunkája által felfedezett (értsd: a bőrgyógyászom írta fel) sima patikai cremor aquosus fono vált be, semmi más. Viszont ebben a krémben semmi plusz nincs, így állandóan megvettem mellé más, “nagy tudású” krémeket, és naná, hogy tiszta pattanás lettem mindegyiktől. Itt jön a képbe a booster! Kiválasztom a 3 típus közül, hogy melyikre van leginkább igényem ( én a Repairt használom), és ezzel felturbózom az arckrémemet. És bevált! Most már csak az izgat, hogy a másik két boosterrel is próbát tegyek.

clarins-booster-parfumblog

Booster Repair

Meggyengült bőrre ajánlott, napégés, extrém időjárás, kemény-sós víz vagy kozmetikai beavatkozások után is javasolt. Hatása: nyugodtabb, ellenállóbb, egyenletesebb bőrfelszín.

Booster Energy

Ginzeng kivonattal energetizálja a bőrt, csökkenti a fáradság jeleit, és újraéleszti a bőr ragyogását. Hatása: ragyogóbb arcszín, pihentebb arcvonások, életerősebb bőr.

Booster Detox

A zöld kávé erejével élénkíti a fakó arcbőrt, méregtelenít és feltölt. Hatása: frissebb és simább bőr, amely egészségtől ragyog.

A Clarins őszi sminkkollekcióját ismerhettem meg pár hete, köztük a valóban csókra felhívó Joli Rouge rúzst. Hidratáló hatású, legalább 6 órán át tartó színhatás, és 4 intenzív őszi árnyalat, egy a nehéz: választani közülük. A kollekció másik darabja az Everlasting Alapozó+, amely azt ígéri, hogy reggeltől estig tart. Sajnos kipróbálni még nem tudtam, de nagyon jól hangzik a leírása:

“A bambuszpúder és a High Fidelity System + technológia kombinációja biztos tartást ad a textúrának. Ideális fedőképességével, az Everlasting Alapozó+ láthatóan csökkenti a pigment foltot, pirosságot, egyenetlenségeket, és természetes látványt biztosít a bőrnek, mely így hibátlannak tűnik.”

Amibe viszont beleszerettem, az az új 4 Colour Eyeshadow Palette…hiába, paletta függő lettem! Meseszép, selymes színek, totál modern és mégis időtállóan klasszikus megjelenést biztosító árnyalatok, könnyen összedolgozhatóak, és rétegezve szépen lehet erősíteni a színeket. Matt, szatén és gyöngyház színek, száraz és nedves ecsettel is egyaránt felvihetőek. Itt vannak, olyan szépek, ugye?

clarins-4-colour-eyeshadow-palettes-autumn-2016

 

Végül jöjjön az új Mascara Supra Volume szempillaspirál, amely dúsít és ápol egyszerre, a növényi viaszok segítségével, valamint megvastagszik a szempilla a panthenol segítségével. A kefe kidolgozása pedig csomómentes volument ígér.

Keressétek az új kollekciót a kiemelt parfümériákban!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter